Latvijas Logu un Durvju Ražotāju Asociācija brīdina ! Ziņas

Latvijas Logu un Durvju Ražotāju Asociācija brīdina !

Otrdiena, 5 novembrī, 2019
 
LLDRA brīdina !!! Izvēloties firmu ,kas piegādās logus ( pārsvarā importētāji , kas paši nemaz neražo ) maldina savus klientus ( būvniekus , pasūtītājus utt. ) ar to , kad viņi var piegādāt lētākus logus !!!

Patiesībā , bieži vien to , ko viņi uzrāda EKSPLUATĀCIJAS ĪPAŠĪBU DEKLARĀCIJĀS , ne vienmēr jau startā ir noformētas atbilstoši Eiropas parlamenta un Padomes regulai Nr 305/2011 un logus vai durvis, ko atved objektā , atšķiras uz sliktāko pusi un pavisam neiet kopā ar to , kas ir norādīts uz ĒĪD un kas reāli norādīts CE marķējumā , vai pat cita ražotāja logus !!!
LLDRA sadarbībā ar PTAC sāk reāli veikt pastiprinātu kontroli . Iepriekš nebrīdinot ,pārbaudes tiek veiktas objektos, kā arī pie logu un durvju tirgotājiem un izplatītājiem. Tas tiek darīts, lai izskaustu šīs krāpnieciskās darbības !
Informējam arī to , kad tiks veiktas preventīvas darbības būvniecības un ēku atjaunošanas objektos . Brīdinot jau sākumā , kad no PTAC un LLDRA puses tiks uzraudzīta iesniegtā dokumentācija kā arī reāli atvestie logi !
Latvijas Logu un Durvju Ražotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Būvinženieru Savienību - kompetences celšanas ietvaros veic apmācības būvdarbu vadītājiem , būvuzraugiem un citiem interesentiem par to , kādai ir jābūt logu un durvju atbilstības dokumentācijai , lai neveidotos situācija , kad dēļ nezināšanas var nākties šķirties no būvprakses sertifikātiem . Faktiski var izrādīties , kad ir iebūvēti neatbilstoši būvizstrādājumi ēkā, konkrētajā situācijā logi vai durvis.
LLDRA rekomendē tikai uzticamus un pārbaudītus stikloto konstrukciju ražotājus Latvijā , kuri strādā godprātīgi un ar atbildības sajūtu par padarīto , ievērojot visas normas un prasības :
https://www.lldra.lv/asociacijas-biedri/logu-razotaji/
www.lldra.lv
#Latvija #logi #durvis #fasādes #kvalitāte #drošiba #sadarbība #kompetence #konsultācijas #eksperti #atbildība #LLDRA #PTAC #BVKB
Ivars Buls @user_8624840
Latvijas Logu un Durvju Ražotāju Asociācijas valdes priekšsēdētājs
6 gadu 1 mēnesis 22 dienas portālā
Bija online 18 decembrī 14:07
Meklētājs būvniecības nozarē