Rīgā norisināsies ikgadējā konference Būvniecība - 2019 Ziņas

Rīgā norisināsies ikgadējā konference Būvniecība - 2019

Pirmdiena, 7 oktobrī, 2019

Š.g. 9. oktobrī notiks ikgadēja būvniecības nozares konference profesionāļiem un uzņēmējiem ”BŪVNIECĪBA - 2019”. Pasākumu rīko izdevniecība ”Dienas Bizness” sadarbībā ar ZAB “Eversheds Sutherland Bitāns” un Latvijas Būvuzņēmēju partnerību.

Tuvākajā laikā būvniecības nozari gaida vairāki izaicinājumi. Tas ir saistīts ar Eiropas Savienības fondu 2014. līdz 2020. gada plānošanas perioda beigām, kā arī ar nozīmīgāka projekta Rail Baltica aktīvas fāzes sākumu. Nepieciešamos risinājumus būvniecības nozares turpmākai stabilai attīstībai esošā situācijā konferences ietvaros diskutēs valsts institūciju pārstāvji un atzīti nozares eksperti.

Konferences referentu vidū ir Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Ēriks Eglītis, Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāja Baiba Bļodniece, Finanšu ministrijas ….., CFLA direktora vietnieks Eiropas Savienības fondu sistēmas attīstības jautājumos Mārtiņš Brencis.

Rail Baltica reģionālais vadītājs Latvijā Ģirts Bramans stāstīs par Rail Baltica projektu, kā ekonomiskā koridora attīstību. Savukārt AS RERE Grupa vadītājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš pacels tādu svarīgu tēmu, kā atbildību sadalījums būvniecībā. Zvērinātu advokātu biroja “Eversheds Sutherland Bitāns” pārstāves dalīsies ar secinājumiem Būvniecības likuma piecgadē.

Diskusijas “Būvniecības procesa digitalizācija” ietvaros būs iespēja iepazīties ar IT risinājumu aktualitātēm būvniecības procesā. Savukārt diskusijas “Būvlaukumu strādnieku kvalifikācija un ārzemju sertifikātu atbilstība” laikā apspriest būvniekiem svarīgo jautājumu par būvlaukumos nodarbināto atbilstošas kvalifikācijas uzskaiti, produktivitātes un darba drošības uzlabošanu būvlaukumos.

Pilna pasākuma programma, kā arī pieteikuma anketa pieejama “Dienas Bizness Konferences” mājaslapā.

Konference norisināsies no 9:00 līdz 15:40 viesnīcā “Bellevue Park Hotel”, Slokas ielā 1, Rīgā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē