Projekts “Gaujas ielas Ādažos pārbūve” saņem starptautiskās žūrijas balvu kategorijā “Inženierbūvju dizains” Ziņas

Projekts “Gaujas ielas Ādažos pārbūve” saņem starptautiskās žūrijas balvu kategorijā “Inženierbūvju dizains”

Trešdiena, 18 septembrī, 2019

Projekts “Gaujas ielas Ādažos pārbūve” saņem starptautiskās žūrijas balvu kategorijā “Inženierbūvju dizains” Latvijas Ainavu arhitektūras balvas pasniegšanas ceremonijā.  Projekta pasūtītājs ir Ādažu novada dome un projekta koncepcijas un tehniskā projekta autoru komanda – SIA “Toma Kokina birojs”, SIA “Ie.La inženieri”, SIA “BM-projekts”.

Pirmā Latvijas Ainavu arhitektūras “Dižbalva” starptautiskas žūrijas vērtējumā piešķirta kategorijā “Ilgtspējīga ārtelpa” pieteiktajam Bulvāru lokam – Rīgas kanālmalas apstādījumiem.

Balva ir Latvijas ainavu arhitektūras profesionāļu labāko sasniegumu skate, kura tiek veidota kā laikmetīgs, nozares daudzveidībai atvērts pasākumu kopums. Balvas virsuzdevums – veicināt izpratni par ārtelpu kā nacionālās kultūrtelpas neatņemamu un neaizstājamu sastāvdaļukā sociāli, ekoloģiski un ekonomiski nozīmīgu cilvēku koprades produktu. Balvai visās nominācijās bija iesniegts 81 pieteikums.Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē