Taupi laiku ar Knauf Lightweight tehnoloģiju . Knauf špakteles – aktuāla atbilde būvniecības jautājumiem Aktuālie padomi

Taupi laiku ar Knauf Lightweight tehnoloģiju . Knauf špakteles – aktuāla atbilde būvniecības jautājumiem

Ceturtdiena, 16 februārī, 2017

Dinamiskajā mūsdienu pasaulē regulāri uzzinām par jaunievedumiem dažādās nozarēs, un arī būvmateriālu ražošanas sfēra nav nekāds izņēmums. Katram būvniecības un remontdarbu profesionālim ir jāseko tirgus jaunumiem ne tikai tādēļ, lai saglabātu savu konkurētspēju, bet arī apliecinātu kompetenci, celtu darba efektivitāti, samazinātu izmaksas un nodrošinātu objektu ilgtspēju. Uzskats, ka mēs perfekti orientējamies nozarē un pārzinām pilnīgi visu, var būt (un ir!) maldīgs, jo situācija mainās nepārtraukti.

Knauf SIA pārstāv milzīgu produktu klāstu, kas pastavīgi tiek papildināts, uzlabots, adaptēts un pilnveidots. Tie ir gan universāli pielietojami būvmateriāli, gan ļoti specifiski produkti, kas fokusēti uz konkrētu problēmu ātru un efektīvu risināšanu, gan savstarpēji savietojamas būvniecības sistēmas.

Viena no Knauf specializācijām ir špakteļu ražošana. Gan ģipša un cementa, gan polimēra špakteļu, gan gatavo špakteļmasu sastāva un izstrādes uzstādījums: kvalitāte, vienkārša un ērta lietošana, ekoloģiskums, darbu izpildes ātrums un minimāla piepūle ar maksimālu rezultātu. Profesionāļiem ir skaidrs, ka, piemēram, ģipškartona plākšņu šuvju aizpildīšanai visefektīvākā ir špaktele Knauf Uniflott.

Otra populārākā ir augstvērtīgā Knauf Fugenfüller Leicht, kura no dabīgā ģipša tiks ražota arī tepat Latvijā. Piemērotākā izvēle pilnīgai virsmas apstrādei ir gatavā špaktele Knauf Fill & Finish, kas iepriekš tirgū bija pazīstama ar Sheetrock zīmi. Ja nepieciešams sagatavot cita veida virsmas, Knauf piedāvā efektīvas špakteles, piemēram, ģipša un kaļķa cementa apmetumiem. Tādi sausie maisījumi kā Knauf Q-Filler un Knauf Multifinish nodrošina augstu darba kvalitāti un precīzu pielietojumu plašā virsmas kvalitātes prasību diapazonā.

Knauf apliecina, ka tieši sistēmiska pieeja špaktelēšanas uzdevumiem nodrošina viskvalitatīvāko rezultātu. Špakteļsistēma ļauj veidot gludas un līdzenas virsmas, aizsargāt ārējos un iekšējos stūrus, vienlaikus uzlabojot arī ēku ugunsdrošību un skaņas izolāciju. Ilga un rūpīga darba rezultātā Knauf speciālisti produktus ir piemērojuši tieši Baltijas tirgus specifikai un vajadzībām, un tie atbilst pasaulē atzītajām virsmas kvalitātes prasībām no Q1 līdz Q4 (Q1 - tehnoloģiskā virsma; Q2 - standarta virsma; Q3 - īpaši kvalitatīva virsma; Q4 - augstākās kvalitātes virsma).

Knauf produktu speciālisti un meistari aicina ikkatru profesionāli, sākot no konservatīviem skeptiķiem, beidzot ar drosmīgiem eksperimentētājiem, izaicināt Knauf zīmola špakteļu iespējas. Jūs būsiet pārsteigti, ko ar tām var paveikt!

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē