Pirmajām projekta Dreilinga mājas ēkām nosvinēti spāru svētki Ziņas

Pirmajām projekta Dreilinga mājas ēkām nosvinēti spāru svētki

Trešdiena, 22 maijā, 2019

Atzīmējot sarežģītāko būvdarbu noslēgumu un pēdējā būvniecības posma sākumu, nosvinēti spāru svētki pirmajām divām nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” projekta “Dreilinga mājas” ēkām. Dzīvokļus šajās pirmajās mājās plānots nodot ekspluatācijā jau šī gada nogalē, informē uzņēmuma pārstāvji.

““Dreilinga māju” projekts ir līdz šim apjomīgākais un nozīmīgākais ieguldījums dzīvojamā fonda atjaunošanā gan Rīgā, gan Pierīgā. Līdz ar projekta noslēdzošo kārtu, jaunos, kvalitatīvi būvētos 700 dzīvokļos jaunas mājas būs vairāk nekā 2000 cilvēkiem. Šobrīd esam pārdevuši jau vairāk nekā 75% dzīvokļu pirmajās divās mājās un redzam, ka par savu jauno mājvietu “Dreilinga mājās” visvairāk izvēlas ģimenes ar bērniem, meklējot mūsdienīgu dzīves telpu ar izdevīgu atrašanās vietu par plašam iedzīvotāju lokam pieejamu cenu,“ stāsta projekta “Dreilinga mājas” attīstības vadītājs Mārtiņš Vonda.

“Dreilinga māju” būvniecības process noris saskaņā ar iepriekš plānoto būvniecības darbu grafiku. Pašlaik ir pabeigti pirmo divu ēku karkasa būvniecības un siltināšanas darbi un sasniegts celtņu augstākais punkts. Tuvojas noslēgumam ēkas fasādes, kā arī dzīvokļu iekšējo starpsienu izbūve. Tuvākajā laikā tiks uzsākta ēku logu un iekšējo inženiertīklu montāža, kā arī jumta seguma izbūve. Vasaras beigās pirmajās ēkās plānots uzsākt arī iekšējās apdares darbus, informē “Bonava Latvija” pārstāvji.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē