Bonava projekta Dreilinga mājas pirmās ēkas ekspluatācijā nodos gada beigās Ziņas

Bonava projekta Dreilinga mājas pirmās ēkas ekspluatācijā nodos gada beigās

Otrdiena, 21 maijā, 2019

Nekustamo īpašumu attīstītāja "Bonava Latvija" projekta "Dreilinga mājas" pirmās ēkas ekspluatācijā nodos gada beigās, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Līdz šim nosvinēti spāru svētki pirmajām divām "Dreilinga mājas" ēkām.

Plānots, ka dzīvokļus šajās pirmajās mājās nodos ekspluatācijā jau šī gada nogalē.

Kopumā dzīvojamo kvartālu veidos 16 piecstāvu nami, kuros attīstītājs investēs vairāk nekā 40 miljonus eiro.

Projekta "Dreilinga mājas" attīstības vadītājs Mārtiņš Vonda stāstīja, ka līdz ar projekta noslēdzošo kārtu, 700 dzīvokļos jaunas mājas būs vairāk nekā 2000 cilvēkiem.

"Šobrīd esam pārdevuši jau vairāk nekā 75% dzīvokļu pirmajās divās mājās un redzam, ka par savu jauno mājvietu "Dreilinga mājās" visvairāk izvēlas ģimenes ar bērniem," teica Vonda.

Jaunais dzīvojamo namu projekts "Dreilinga mājas" atradīsies Dreiliņos, teritorijā starp Lubānas un Biķernieku ielas apļveida krustojumiem (paralēli Juglas ielai).

"Bonava Latvija" kopumā 2019.gadā būvniecības stadijā būs 705 dzīvokļi septiņos projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 475 dzīvokļu būvniecību.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 2017.gadā "Bonava Latvija" pārdeva 131 mājokli, kas veido 11% no visu Rīgā pārdoto dzīvokļu apmēra, bet 2016.gadā "Bonava Latvija" reģistrēja un pārdeva 28 dzīvokļus.

"Bonava" ir nekustamo īpašumu attīstītājs Ziemeļeiropā, kas ir izveidots no uzņēmuma NCC. Pašlaik uzņēmumā "Bonava" darbojas Zviedrijā, Vācijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Krievijā (Sanktpēterburgā), Igaunijā un Latvijā. "Bonava" akcijas kotē "Nasdaq" biržā Stokholmā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē