Seminārā skaidros ēkas uzturēšanu pēc atjaunošanas Ziņas

Seminārā skaidros ēkas uzturēšanu pēc atjaunošanas

Trešdiena, 24 aprīlī, 2019

Namu pārvaldnieki un renovācijas projektu vadītāji ceturtdien, 25.aprīlī, pulksten 13.00 gaidīti seminārā Ēkas dzīve pēc atjaunošanas Ekonomikas ministrijas (EM) 224.telpā Brīvības iela 55, Rīgā, informē EM sabiedrisko attiecību nodaļa.

Bezmaksas semināra mērķis ir sniegt ieteikumus kvalitatīvai ēku uzturēšanai pēc atjaunošanas, lai tā īpašniekiem kalpotu pēc iespējas ilgāk. Seminārā informēs par apmesto un ventilējamo fasāžu un logu kopšanu, par ventilāciju un mikroklimatu ēkā. Pasākuma laikā pārrunās dzīvokļu īpašnieku un namu pārvaldnieku pienākumus, tiesības un sadarbību. Seminārā stāstīs par siltumenerģijas maksas sadalītājiem un ēku apdrošināšanu īpašuma uzturēšanai.

Pasākumā piedalīsies EM, Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas, Latvijas Apdrošinātāju asociācijas, Būvmateriālu ražotāju asociācijas, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācijas, Rīgas Stradiņa universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvji. Semināra programma publicēta EM mājaslapā https://em.gov.lv/lv/jaunumi/24434-aicinam-uz-seminaru-25-aprili-par-ekas-uzturesanu-pec-atjaunosanas. Papildu informācija – Inese Bērziņa, e-pasts dzivosiltak@em.gov.lv, tālrunis 67013240.

Semināru organizē EM, Attīstības finanšu institūcija Altum un Latvijas Būvinženieru savienība informatīvajā kampaņā Dzīvo siltāk. Aktuālā informācija ēku atjaunošanu un energoefektivitātes jautājumiem Dzīvo siltāk Facebook lapā www.facebook.com/dzivosiltak.

Programmas Dzīvo siltāk vietnē publicēta Altum eksperta Alda Greķa prezentācija par ēku atjaunošanas projektos biežāk sastopamajām kļūdām: https://www.youtube.com/watch?v=juQxEUSAYDA.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 6 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē