Betona iekšējā intergētā hidroizolācija Būvniecība

Betona iekšējā intergētā hidroizolācija

Pirmdiena, 25 martā, 2019
Nanotehnoloģijas betona industrijā padarīja hidroizolācijas ierīkošanu vienkāršāku un drošāku.


BETOCRETE-C sērijas hidroizolācija veido betonā kristālisko struktūru, pateicoties tam pats betons iegūst hidroizolācijas īpašības. Parasti papildus ārējā hidroizolācija nav vajadzīga.



BETOCRETE-C galvenās īpašības ir plaisu līdz 0,5 mm pašaizaudzēšanās betonā, būtiska betona uzsūkšanas spējas samazināšana, stiegrojuma aizsardzība no korozijas, betona pretestības uzlabošana pret apkārtējās vides iedarbību, betona ilgmūžības palielināšana.

Hidroizolācija ar BETOCRETE-C ir vienkāršāka un drošāka, salīdzinājumā ar standarta hidroizolācijas risinājumiem. BETOCRETE-C tiek pievienots betonam tā ražošanas laikā vai objektā tieši mikserī. Betona stiprības īpašības nemainās, vai mainās nenozīmīgi.

BETOCRETE-C sērijas produkti ir sertificēti saskaņā ar EN 934-2, tiem ir CE zīme un atļauja pielietošanai kontaktā ar dzeramo ūdeni. BETOCRETE-C efektivitāte ir apstiprināta ar pārbaudēm dažādās pasaules valstīs, t.sk. Baltijā, kā arī ar daudziem references objektiem.

Betons ar BETOCRETE-C tiek pielietots visur, kur ir saskare ar ūdeni vai grunts mitrumu: dambji, tuneļi, ēku pazemes konstrukcijas, rezervuāri, autostāvvietas, u.c.



Pilna betona hidroizolācijas sistēma ar BETOCRETE-C iekļauj arī visas nepieciešamās detaļas darba un deformācijas šuvju un komunikāciju ievadu hidroizolācijai.



Vērsieties pēc papildus informācijas!

Aleksejs Rivlins @user_751121
SCHOMBURG reģionālais pārstāvis Latvijā
5 gadu 1 mēnesis 18 dienu portālā
Bija online 15 jūlijā 09:27
Meklētājs būvniecības nozarē