Plašākas iespējas uzņēmējiem nodrošina Latvijas Hipotēka Ziņas

Plašākas iespējas uzņēmējiem nodrošina Latvijas Hipotēka

Otrdiena, 29 janvārī, 2019

Atrast finanšu partneri biznesa projektiem šķiet sarežģīti un izaicinoši? Īpaši, kad papildu naudas līdzekļi nepieciešami steidzami? Ir labi, ja šādās situācijās ir, uz ko paļauties! - „Latvijas Hipotēka” ir uzticams sadarbības partneris ilgtermiņa un īstermiņa finanšu darījumiem ar nekustamo īpašumu. 

Ja jūsu uzņēmums nodarbojas ar būvniecību vai nekustamo īpašumu projektu attīstīšanu, un pēkšņi radušās neplānotas izmaksas, ir vērts izmantot „Latvijas Hipotēka” populāro pakalpojumu – hipotekāro kredītu. 
Pirmkārt, tas ir drošs darījums, kura ietvaros iespējams īsā laikā saņemt vajadzīgo naudas summu pret nekustamā īpašuma ķīlu. Otrkārt, aizdevuma nosacījumi tiek pielāgoti katram klientam individuāli. Treškārt, „Latvijas Hipotēka” kredītņēmējs darījuma laikā var veikt pārkreditāciju, ja rodas nepieciešamība. Šo iespēju, saņemt aizdevumu ātri un ērti, izmanto arvien vairāk mazo un vidējo uzņēmumu. 

Raimonds,
uzņēmējs , „Latvijas Hipotēka” klients:
„Latvijā ir senas guļbūvju celtniecības tradīcijas, un tas ir mūsu uzņēmuma darbības pamats.  Sperot soli straujākas attīstības virzienā, lai izmantotu radušos izdevību tikt pie pasūtījumiem tuvo ārvalstu tirgū, mums bija nepieciešams neliels finansiāls atbalsts. Tā kā investoru meklēšanai laika neatlika, izmantojām hipotekāro kredītu. Uz īsu laiku ieķīlājot vienu gatavu māju, mēs ieguvām vajadzīgo naudu. Ko es novērtēju visvairāk? – Ātrumu un lojālo pieeju. Arī nosacījumi bija saprotami, bez tā saucamajiem zemūdens akmeņiem. Man kā uzņēmējam īstajā brīdī saņemtais aizdevums palīdzēja atsperties un gūt lielāku peļņu. Rezultātā esam ieguvēji – viennozīmīgi! Tas ir piemērs, kā viens uzņēmums – kredītdevējs - spēj palīdzēt citam uzņēmumam.”

Sergejs,
nekustamo īpašumu attīstītājs, „Latvijas Hipotēka” klients:
„Radās iespēja izsolē tikt pie nepabeigtas daudzdzīvokļu jaunbūves Pierīgā, kurā saskatīju lielu potenciālu. Īpašumu iegādājāmies, taču tā remontdarbiem naudu nācās aizņemties, jo gandrīz visus līdzekļus jau bijām ieguldījuši vairākos citos projektos. Lai izsolē nopirkto māju iespējami īsā laikā varētu savest kārtībā un dzīvokļus izlikt pārdošanā, pietrūka vairāki desmiti tūkstoši eiro, ko saņēmu „Latvijas Hipotēkā”. Esmu patīkami pārsteigts par raito sadarbību – bez stresa un liekām darbībām! Nauda manā izpratnē ir instruments, lai vairotu kapitālu, un hipotekārais kredīts bija kā atbalsta „spilvens” īstajā brīdī. Novērtēju!”
Lai neparedzētas izmaksas vai citi finansiāli šķēršļi neaptur jūsu uzņēmējdarbības procesus!  „Latvijas Hipotēka” izsniegs hipotekāro kredītu jebkurā būvdarbu stadijā - sākot no pamatiem līdz iekšdarbiem un nodošanai ekspluatācijā. 


Pieteikties ir vienkārši – mājaslapā www.lh.lv aizpildiet pieteikumu, pēc kura izvērtēšanas kredītspeciālists sazināsies ar Jūsu uzņēmuma pārstāvi, lai vienotos par tikšanās laiku „Latvijas Hipotēka” birojā. Tur Jūs klātienē saņemsiet individuālu piedāvājumu un varēsiet izvērtēt līguma nosacījumus, kā arī noslēgt darījumu. 
Ar īstajiem partneriem iecerētais izdodas!

Latvijas Hipotēka @user_3784509
https://www.buvbaze.lv/user_3784509/
5 gadu 3 mēneši 18 dienu portālā
Bija online 28 oktobrī 16:01
Meklētājs būvniecības nozarē