Ziņas

"LNK Properties" attīstīs jaunu B klases biroju ēku "Deglava biroji"

Trešdiena, 16 janvārī, 2019

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "LNK Properties" ir iegādājies ēku, kas tiks renovēta un pārtaps par B klases biroja centru ar nosaukumu "Deglava biroji".

Kopējās projekta investīcijas, ieskaitot ēkas iegādi, ir piecu miljonu eiro apmērā.

"Deglava biroji" atrodas Rīgā, Augusta Deglava ielā 66, ēkai ir septiņi stāvi un kopējā platība ir aptuveni 4500 kvadrātmetri. Projekta renovācijā plānots investēt apmēram trīs miljonus eiro.

Nomniekiem biroju telpas "Deglava biroji" ir pieejamas jau tagad un daļa no tām šobrīd jau tiek iznomātas. Ēkas pirmajā stāvā telpas ir piemērotas arī veikalu vajadzībām. Telpu platība nomai ir sākot no 20 kvadrātmetriem līdz 3000 kvadrātmetriem.

Biroja ēkas renovācijas darbus, kuru laikā tiks uzlabots ēkas tehniskais stāvoklis, energoefektivitāte, modernizētas komunikācijas, plānots sākt šogad un pabeigt 2020.gadā.

Uzņēmums "LNK Properties" apvieno 17 objektus dzīvojamo un komerciālo nekustamo īpašumu jomā kā "Mūkusalas biroji", "Kalnciema biroji", "Baltijas Industriālais parks (BIP)", "Dārzciema biroji" un "Dienvidu vārti". Uzņēmuma stratēģiskais mērķis ir veicināt vienu no holdinga "LNK Group" galvenajiem darbības virzieniem - nekustamo īpašumu attīstību.

Holdings "LNK Group" dibināts 1988.gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trīs galvenajos virzienos - būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē