Ļauj būvdarbiem izdoties! Ziņas

Ļauj būvdarbiem izdoties!

Piektdiena, 11 janvārī, 2019

Vēlaties uzsākt būvniecību? Darbi jau ir procesā, taču radušās neparedzētas izmaksas? – Lai iesāktais turpinās ar „Latvijas Hipotēka” mūsdienīgo pakalpojumu – hipotekāro kredītu! Pievilcīgi noteikumi, profesionāļu padoms un ātra naudas saņemšana - iemesli, kāpēc arvien vairāk būvniecības nozares klientu novērtē mūsu piedāvātās iespējas. 

Piemēram, tāme sadārdzinājusies, un Jums pietrūkst 20 000 eiro jumta izbūvei un citu darbu pabeigšanai. Celtniecības apturēšana nozīmētu zaudēt dārgo laiku un darbaspēku. Lai tas nenotiktu, „Latvijas Hipotēka” operatīvi izsniedz Jums kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu. Kad celtniecība pabeigta, varat pārkreditēties bankā un iegūt vēl zemāku procentu likmi.
Hipotekārais kredīts ir naudas aizdevums pret nekustamā īpašuma ķīlu. „Latvijas Hipotēka” ir viens no retajiem kredītdevējiem, kas šādu pakalpojumu piedāvā būvniecības uzsākšanai, turpināšanai vai pabeigšanai. Mēs specializējamies tostarp kritisku situāciju risināšanā, vienlaikus nodrošinot pievilcīgus līguma nosacījumus. To novērtē simtiem klientu, pateicoties kuriem „Latvijas Hipotēka” ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem nebanku sektorā.

Igors, 
„Latvijas Hipotēka” klients:
„Lai iegādātos zemi un uzsāktu ģimenes mājas celtniecību Vidzemes pusē, pārdevām savu dzīvokli Rīgā un papildus izmantojām vairāku gadu garumā veiktos iekrājumus. Pēc maniem aprēķiniem naudas būtu bijis jāpietiek līdz tādai stadijai, kas ļautu mums ar ģimenei apdzīvot mājas pirmo stāvu. Otro stāvu plānojām pabeigt laika gaitā. Taču diemžēl nekas nenotika pēc plāna. Vai nu pieredzes trūkuma, vai apstākļu sakritības dēļ, taču sanāca tā, ka līdz mūsu iecerētā rezultāta sasniegšanai pietrūka pārdesmit tūkstoši eiro. Radiniekiem tādas naudas nebija, arī bankas kredītu atteica. Tomēr māja bija jāpabeidz, jo pagaidu dzīvesvietas īrēšana izmaksāja pārāk dārgi. Pateicoties drauga padomam, uzzināju par „Latvijas Hipotēka”. Nedēļas laikā nauda bija manā kontā. Šobrīd saistības nokārtotas un otro stāvu būvējam par personīgajiem līdzekļiem.”

Viesturs, 
„Latvijas Hipotēka” klients:
„Pirms vairākiem gadiem mantojumā no vecākiem saņēmu nekustamo īpašumu Pārdaugavā, Rīgā. Vienstāvu koka nams ģimenei piederējis vairākās paaudzēs, taču līdz manam valdījumam nonāca grausta statusā. Lieki piebilst, ka tas nozīmē milzu izmaksas gan paaugstinātā nekustamā īpašuma nodokļa, gan citu ar birokrātiskiem un apsaimniekošanas jautājumiem saistītu izdevumu veidolā. Nojaukt senču mantojumu nevēlējos, taču atjaunošanai naudas nepietika. Parēķinot, cik ik gadu zaudēju turpināšu zaudēt, ja nams paliks grausta statusā, un cik man izmaksās naudas aizdevums, lēmums bija viennozīmīgs. „Latvijas Hipotēka” ir mans sadarbības partneris, pateicoties kuram jau tuvāko mēnešu laikā Rīgā būs par vienu skaistu un sakoptu ēku vairāk. Ieguldījumus renovācijā plānoju atpelnīt ar uzviju dažu gadu laikā.”
Lai šie veiksmīgas sadarbības pieredzes stāsti iedrošina arī Jūs pieteikties hipotekārajam kredītam būvniecības darbu veikšanai!


Tas ir vienkārši – mājaslapā www.latvijashipoteka.lv aizpildiet pieteikumu, pēc kura izvērtēšanas kredītspeciālists sazināsies ar jums, lai vienotos par tikšanās laiku „Latvijas Hipotēka” birojā. Tur Jūs klātienē saņemsiet individuālu piedāvājumu un varēsiet izvērtēt līguma nosacījumus, kā arī noslēgt darījumu. Mēs gādājam, lai ikviens klients ir ieguvējs!

Latvijas Hipotēka @user_3784509
https://www.buvbaze.lv/user_3784509/
5 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 28 oktobrī 16:01
Meklētājs būvniecības nozarē