VIDEO Vēlies izcili gludas grīdas? Kā to panākt? Aktuālie padomi

VIDEO Vēlies izcili gludas grīdas? Kā to panākt?

Otrdiena, 22 janvārī, 2019

Austrieši ir nākuši klajā ar risinājumu, ThermoWhite ir viss piemērotākais, jo veido izlīdzinošu kārtu bez šuvēm, kas dod garantiju, ka Estrich betona klons tiks ieklāts vienmērīgā biezumā, tādējādi samazinot risku plaisu rašanos tajā.



Ar Thermowhite Tu iegūsti:

Pamatnes izlīdzināšanu : ThermoWhite ir īpaši piemērots objektos, kur ir nelīdzena pamatne priekš siltumizolācijas izveides. ThermoWhite bezšuvju siltumizolācija ir iepūšama līdz pat 50 centimetru biezai kārtai un vairāk, tādējādi būs pa spēkam izlidzināt pat visnelīdzenākās grīdas.


Lieliskas siltumizolācijas īpašības : Pateicoties tā ietrādāšanas tehnoloģijai. Ieklājot ThermoWhite tiek veidots monolīts siltumizolācijas slānis pa visu telpu, tādējādi neradot aukstuma un skaņas tiltiņus. 


Skaņas izolāciju : ThermoWhite kombinācijā ar ThermoWhite PE5/300 soļu trokšņu un tvaika izolācijas paklāju sniedz triecienskaņas samazinājumu līdz pat 32 db, kas atbildīs augstākām būvnormatīvos noteiktajām akustikas prasībām.

Nav nepieciešama plātņu piegriešana : Liela laika ekonomija. Kā arī neveidojas atgriezumi.

 

Iespējams veidot biezus slāņus un slīpumus :  Izmantojam arī jumtos! 

 

Vieglu materiālu ar augstu slodzes izturību : Netiks noslogota nesošā konstrukcija, jo ThermoWhite blīvums ir vien 110kg / m3.


Vairāk informācijas - www.thermowhite.lv;
Tel. 28686838

 

Arvils Agejevs @user_5914254
Projektu vadītājs @ Thermowhite Baltic & Scandinavia
5 gadu 6 mēnešu 30 dienu portālā
Bija online 15 februārī 10:16
Meklētājs būvniecības nozarē