Neiedomājamas idejas, kā izmantot PVC caurules Aktuālie padomi

Neiedomājamas idejas, kā izmantot PVC caurules

Otrdiena, 4 decembrī, 2018

Mūsdienu radošā domāšana radījusi spēju pat no neparastākajiem priekšmetiem izveidot lietas, kas kalpo praktiskiem nolūkiem un arī interesanti papildina interjeru. Izrādās pat būvniecībā izmantojamām PVC caurulēm var būt praktisks pielietojums kārtības uzturēšanā un interjera papildināšanā.

 

PVC caurules būvniecības veikalos ir pieejamas dažādos lielumos un garumos, tāpēc tās var pielāgot dažādiem nolūkiem. Lai varētu tikt īstenota kāda no aplūkotajām idejām, nepieciešams labs zāģis, lai caurules varētu tikt nogrieztas vajadzīgajā garumā un malas nebūtu asas.

Ja mājoklī nav ierīkots vīna skapis, taču vietu šādam nolūkam labprāt atbrīvotu, aizņemies šo praktisku risinājumu ar PVC caurulēm, kurās pudeles var ērti ieguldīt un uzglabāt. Tā kā vīna pudeles ieteicams uzglabāt tieši horizontālā veidā, tad šāds risinājums būs ļoti piemērots, kas arī izskatīsies gaumīgi.

 

Sagriežot caurules mazāko gabalos, tās var salikt atvilktnēs un tikt izmantotas dažādu rotu uzglabāšanai. Šāds risinājums ļaus krājumus ērti pārredzēt un uzturēt tos kārtīgi.

 

Tiem, kam ir grūtības ar kārtības uzturēšanu uz darba galda, risinājums ar cauruļu apvienošanu praktiskā statīvā, būs ne tikai atvieglojums, bet arī gaumīgs papildinājums. Šo ideju der īstenot bērnu istabu galdiem, lai sīkie priekšmeti būtu pārredzami, bet tanī pašā laikā, neradītu bardaku uz galda.

 

Kurš gan teicis, ka no PVC caurulēm nevar izveidot dizaina papildinājumu ar gaismekļiem? Ja ir iespēja caurulēs izveidot griezuma vietas, tad šāda ideja ir īstenošanas vērta.

 

Pacietīgākie ideju īstenotāji var aizņemties šo interjera papildinājumu ar starpsienas imitācijas izveidi. Šāda iekarināma siena ar dažādu izmēru caurulēm ir risinājums, kas var tikt pielāgots katrai telpai.

 

Bērniem, kam patīk baudīt vannas priekus, noteikti labpatiks arī šī radošā ideja ar nelielas konstrukcijas izveidi, ūdens liešanai.

 

Ja mājās vienmēr ir ziedu vāžu iztrūkums, vērts aizņemties šo ideju. Turklāt caurules var nokrāsot vai nopūst ar vēlamo krāsu, pielāgojot tās interjeram, un nevienam pat neradīsies aizdomas, ka vāzes ir veidotas no PVC caurulēm.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 1 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē