Atklāts atjaunotais Inčukalna pamatskolas stadions Ziņas

Atklāts atjaunotais Inčukalna pamatskolas stadions

Ceturtdiena, 4 oktobrī, 2018

1. oktobrī svinīgā gaisotnē, piedaloties aizsardzības ministram Raimondam Bergmanim, Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldes pārstāvei Ilzei Cunskai, Inčukalna pamatskolas un Vangažu vidusskolas vadībai, Inčukalna novada domes deputātiem un darbiniekiem, priesterim Rihardam Rasnacim, Inčukalna uzņēmēju biedrības pārstāvjiem un olimpiskajam čempionam Daumantam Dreiškenam, tika atklāts Inčukalna pamatskolas atjaunotais stadions.

Kā informē Inčukalna novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Mārtiņš Pozņaks, stadiona atklāšanas pasākumu ieskandināja Inčukalna pūtēju orķestris un mūsdienu deju grupa “Born to Dance”. Pirmo futbola spēli savā starpā aizvadīja Inčukalna pamatskolas un Vangažu vidusskolas 6. klašu izlase. Draudzības spēlē, kuru komentēja Anatolijs Kreipāns un Ģirts Sils, ar rezultātu 2:1 uzvarēja Inčukalna pamatskolas audzēkņi. Savukārt pēc lielā futbola abu skolu audzēkņi sacentās tautas bumbas spēlē, kā arī aktīvi sportoja un izmēģināja dažādas vieglatlētikas disciplīnas, ar kurām turpmāk varēs nodarboties jaunatklātajā stadionā.

Inčukalna pamatskolas stadions ikvienam sportot gribētājam būs atvērts no rīta līdz vakaram un tiks slēgts tikai nakts stundās. Stadionu izmantos skolēni sporta stundās, kā arī frisbija un futbola jauniešu komandas. Sestdienās un svētdienās te varēs rīkot sacensības un citus pasākumus, norāda M. Pozņaks.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē