Kā vienkāršā veidā padarīt savas mājas interjeru neatkārtojamu Aktuālie padomi

Kā vienkāršā veidā padarīt savas mājas interjeru neatkārtojamu

Piektdiena, 17 augustā, 2018

Griestu karnīzes var būt gan dekoratīvs, gan funkcionāls pielietojums. Griestu karnīzes dod interjeram individualitāti un rada pabeigta interjera izskatu. Karnīzēs iespējams uzstādīt  LED apgaismojumu, kas apgaismos griestus vai sienas. Ar griestu karnīzēm var paslēpt aizkaru stiprinājumu tehniskos elementus. Karnīzes ar ornamentiem un bezpiemērotas gan klasiskam,gan modernam interjeram. Iespējams pasūtīt jebkuru izmēru un formu pēc Jūsu individuāla pasūtījuma vai izvēlēties no mūsu plašā piedāvājuma.
https://salonselements.lv/product-category/karnizes/
Uz griestu vai sienu plaknēm moldingi dod mums iespēju veidot dažādus ornamentus- rāmjus, apmales vai paneļus. Tie var kalpot arī kā pārejas līnija, apvienojot dažādu faktūru materiālus. Ar moldingu palīdzību iespējas sava interjera veidošanā ir neierobežotas. https://salonselements.lv/product-category/moldingi-interjera-dekorativie-elementi/
Griestu rozetes- šis elements būs skaists papildinājums jebkurai lustrai. Griestu rozetes var izmantot arī kā atsevišķu, neatkarīgu apdares dekora elementu uz sienas vai griestiem. Lieciet lietāt visu savu iztēli un padariet savu mājokli neatkārtojamu!
https://salonselements.lv/product-category/griestu-rozetes/

Labs papildinājums modernam interjeram.
www.salonselemets.lv

Aleksandrs Homutovs @user_6755038
https://www.buvbaze.lv/user_6755038/
5 gadu 10 mēnešu 30 dienu portālā
Bija online 24 martā 15:06
Meklētājs būvniecības nozarē