Pieci noteikumi, kā mazgāt uzvelkamos griestus, neatstājot traipus un skrāpējumus. Aktuālie padomi

Pieci noteikumi, kā mazgāt uzvelkamos griestus, neatstājot traipus un skrāpējumus.

Trešdiena, 27 janvārī, 2016

1: Tīrām uzvelkamos griestus Neizmantojiet cietas sukas vai sūkļus–jūs riskējat saskrambāt, vai pat saplēst materiālu. Griesti jāmazgā ar mīkstu sūkli vieglām apļveida kustībām, bet vēl labāk– ar ļoti vieglā ziepju šķīdumā samērcētu mikrošķiedras lupatiņu. Ļoti koncentrēts šķīdums uz glancētajiem griestiem var atsāt traipus.

2: Uzvelkamie griesti bez traipiem Pēc mazgāšanas noteikti nosusiniet griestu virsmu ar, vēlams, kokvilnas auduma lupatu.Galvenais, lai tā labi uzsūktu mitrumu.

3: Ar ko mazgāt griestus? Neizmantojiet tīrīšanas līdzekļus, kuri satur abrazīvas daļiņas. Jo mazāk mehāniskas iedarbības saņems glancētie uzvelkamie griesti, jo mazāka ir varbūtība, ka nejauši sabojāsiet griestu lielisko faktūru. Tādēļ necentieties griestus pārlieku cītīgi pulēt.

4: Līdzekļi uzvelkamo griestu mazgāšanai Оptimālākais variants uzvelkamo griestu mazgāšanai būtu speciāls izsmidzināms līdzeklis. Tas labi notīra netīrumus, bet pats galvenais, - neatstāj traipus. Turklāt daudzu griestu veidu mazgāšanai lieliski noderēs stiklu mazgāšanas līdzekļi, kuri satur ožamo spirtu.

5: Uzvelkamie griesti un putekļu sūcējs No putekļu sūcēja izmantošanas labāk atteikties. Neraugoties uz uzvelkamo griestu ražotāju apgalvojumiem, ka šis uzkopšanas līdzeklis ir drošs, putekļu sūcējs var deformēt virsmu.

Kopumā pēc darbošanās ar uzvelkamajiem griestiem esmu izdarījusi galveno secinājumu. Mīlestība, rūpība un vēlreiz rūpība - tas ir galvenais, lai uzvelkamie griesti jūsu mājās kalpotu ilgi un nevainojami.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē