Ziņas

"Kalnciema kvartāla rezidences" projektā pārdoti jau 60% dzīvokļu

Pirmdiena, 6 augustā, 2018

Jaunizveidotajā dzīvojamajā kvartālā Pārdaugavā - "Kalnciema kvartāla rezidences" no kopumā projektā esošajiem 184 dzīvokļiem pārdoti jau 60% dzīvokļu, aģentūru LETA informēja projekta pārdošanas pārstāvis nekustamo īpašumu uzņēmums "Immostate".

Jaunais dzīvojamais kvartāls "Kalnciema kvartāla rezidences" izveidots kādreizējās tekstilizstrādājumu fabrikas "Rita" vietā - Pārdaugavā, Valentīna ielā 16. Projekta attīstītājs veicis esošo fabrikas ēku atjaunošanu.

Projekts "Kalnciema kvartāla rezidences" sastāv no trim četrstāvu dzīvojamām ēkām un viena, atsevišķi novietota, korpusa ar individuāliem dzīvokļiem un tiem pieguļošām terasēm. Kopā projektā izvietoti 184 dzīvokļi 26 kvadrātmetru līdz 100 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļu cenas ir sākot no 1500 eiro par kvadrātmetru līdz 1900 eiro par kvadrātmetru.

Kvartāla nama pirmajā stāvā izveidota arī plaša koptelpa un slēgts, labiekārtots pagalms draudzīgai kaimiņu kopā sanākšanai. Jaunajā kvartālā ir arī 500 kvadrātmetrus plaša labiekārtota piemājas vide - iekšpagalms ar bērnu rotaļu laukumu, apzaļumota teritorija un atpūtas vietas. Iekšpagalmā pieejamas arī 76 atklātās virszemes auto novietnes.

Avots: nozare.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē