Vācijas uzņēmums Cobiax ienāk Latvijas būvniecības tirgū Būvniecība

Vācijas uzņēmums Cobiax ienāk Latvijas būvniecības tirgū

Otrdiena, 24 jūlijā, 2018

Ceturtdien, 12. jūlijā, Jēkabpilī norisinājās nozīmīgs pasākums, kurā piedalījās inovatīvais Vācijas uzņēmums “Cobiax” un Latvijas jaunuzņēmums SIA “JPMK Ekobetons, oficiālais “Cobiax” pārdošanas partneris Latvijā, kā arī SIA “Jēkabpils PMK” (JPMK Ekobetons dibināšanas uzņēmums)

Būvniecības nozares uzņēmumu pārstāvji tikās Jēkabpils būvfirmas telpās, lai pārspriestu inovatīvās “Cobiax” tehnoloģijas ieviešanas gaitu Latvijā, kas pie mums parādījusies tikai nesen. Vācijas tirgū šī inovācija ir ieviesta jau kopš 2005. gada. 

Uzņēmuma “JPMK Ekobetons” valdes loceklis Arnis Putniņš uzsver: “Šī vizīte ir īpaši nozīmīga, un “Cobiax” inovatīvās tehnoloģijas pilnīga ieviešana Latvijā spēj satricināt tradicionālo būvniecības materiālu nozari.” 

Īpašais būvniecības materiāls, vieglās tukšķermeņa formas no pārstrādātas plastmasas, aizstāj būvniecības nozarē tradicionāli izmantoto masīvo betonu pārseguma iekšpusē. Tukšķermeņu formas ietaupa ne tikai vērtīgos celtniecības materiālus un enerģiju, bet arī piedāvā daudz priekšrocību statikas jomā. 

“Cobiax” uzņēmuma misija ir piedāvāt vislabāko pārseguma ražošanas metodi ilgtspējīgu būvkonstrukciju celtniecībai un kopš šī gada tehnoloģija ir pieejama arī Latvijā.  

Biznesa pasākumā piedalījās vācu uzņēmuma pārstāvji Herr Dr.-Ing Karsten Pfeffe (uzņēmuma vadītājs), Herr M.Sc. Felix Nowak (biznesa attīstības vadītājs), kā arī Latvijas būvniecības uzņēmumu vadītāji, projektēšanas inženieri un citi interesenti.

Uzzini vairāk par tehnoloģiju oficiālajā vācu partneru mājaslapā www.Cobiax.com vai Latvijas izplatītāju lapā www.Ekobetons.lv

Alekss Aņisimovs @alekss
Ekobetons.lv
5 gadu 9 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 08 februārī 17:06
Meklētājs būvniecības nozarē