Rīko publisko apspriešanu par aizsargdambja būvniecību Daugavas labajā krastā Daugavpilī Ziņas

Rīko publisko apspriešanu par aizsargdambja būvniecību Daugavas labajā krastā Daugavpilī

Trešdiena, 11 jūlijā, 2018

Daugavpils domē notiks būvniecības ieceres "Aizsargdambja būvniecība Daugavas upes labajā krastā, Nometņu ielas rajonā, Daugavpilī, 1.kārta" prezentācija, aģentūra LETA uzzināja domē.

Būvprojektu minimālā sastāvā projektēja SIA "Geo Consultants" pēc domes pasūtījuma.

Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri apskatāmi domē un arī pašvaldība mājaslapā. Savukārt rakstiskas atsauksmes par projektu iespējams iesniegt līdz 2.augustam

Jau vēstīts, ka projekta "Daugavpils pilsētas aizsargdambja būvniecība Daugavas upes labajā krastā, Nometņu ielas rajonā, plūdu apdraudētajā teritorijā" gaitā paredzēts izstrādāt būvprojektu un izbūvēt aizsargdambi Daugavas upes labajā krastā, Nometņu ielas rajonā, posmā no Meļņičkas upes rajona līdz Akmeņu un Nometņu ielu rajonam. Kopējais aizsargdambja garums ir 3,4 kilometri.

Projekta mērķis ir samazinot plūdu risku apdraudētajās teritorijās, nodrošinot kvalitatīvu un drošu dzīves vidi un konkurētspējīgu saimniecisko darbību.

Projekta "Daugavpils pilsētas aizsargdambja būvniecība Daugavas upes labajā krastā, Nometņu ielas rajonā, plūdu apdraudētajā teritorijā" kopējās izmaksas ir 2 672 400 eiro. Plānotais projekta īstenošanas ilgums - 36 mēneši pēc vienošanās parakstīšanas.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē