Astor Group plāno investēt vairāk nekā 21 miljonu eiro jaunā dzīvojamo ēku kompleksā Šampēterī Ziņas

Astor Group plāno investēt vairāk nekā 21 miljonu eiro jaunā dzīvojamo ēku kompleksā Šampēterī

Trešdiena, 6 jūnijā, 2018

Nekustamo īpašumu projektu attīstītāja "Astor Group" uzņēmums SIA "Dyalcomm Group" plāno investēt vairāk nekā 21 miljonu eiro jauna dzīvojamo ēku kompleksa "IRIS Shampeteris Apartments" (IRIS) būvniecībā Šampētera rajonā, informēja "Astor Group" pārstāvji.

Projektu plānots realizēt četrās kārtās, uzbūvējot vairākas dzīvojamās ēkas ar aptuveni 300 mājokļiem.

Būvniecības pirmajā kārtā tiks uzbūvētas divas dzīvojamās ēkas ar kopējo platību 4566 kvadrātmetri, piedāvājot 72 dzīvokļus platībā no 55 līdz 112 kvadrātmetriem, kas topošajiem iemītniekiem tiks nodrošināti ar pilnu apdari. Patlaban ir sākti pirmās ēkas - 24 mājokļu nama būvniecības darbi. Kopējās projekta pirmās kārtas izmaksas ir vairāk nekā pieci miljoni eiro.

Kompleksa pirmās mājas nodošana ekspluatācijā plānota nākamā gada pavasarī.

"Daudzdzīvokļu kompleksa "IRIS Shampeteris Apartments" galvenā priekšrocība būs labiekārtotā, zaļā, sakoptā un no svešām acīm norobežotā teritorija, kurā atradīsies apzaļumoti laukumi, privāts kanāls un dīķis, gājēju celiņi un atpūtas zonas," informēja "Astor Group" pārstāvis Māris Stafeckis.

Visi dzīvokļi "IRIS Shampeteris Apartments" mājās būs pieejami ar panorāmas tipa logiem un ar pilnu apdari. Katram dzīvoklim paredzēts balkons, bet pirmā stāva dzīvokļiem - terases. Kompleksa katras kāpņutelpas pirmajā stāvā atradīsies telpas velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai. Kompleksa teritorijā būs izvietoti gan atvērti, gan segti rotaļu laukumi. Tāpat plānā ir arī speciāla sportošanas zona ar trenažieriem, kā arī tiks ierīkota pastaigu zona mājdzīvniekiem.

"IRIS Shampeteris Apartments" iedzīvotāju drošībai dzīvojamo ēku norobežotajā teritorijā tiks nodrošināta diennakts apsardze un videonovērošana. Turpat atradīsies arī auto stāvvietas. Ieviešot modernās tehnoloģijas, dzīvokļu īpašniekiem tiks piedāvāta iespēja uzstādīt papildus funkcijas - saņemt videozvanu no namruņa mobilajā telefonā, kā arī atslēgt durvis gan ar viedkarti, gan mobilo aplikāciju.

"Astor Group" specializējas nekustamo īpašumu attīstības biznesā, visā pasaulē realizējot vairāk nekā 30 000 dzīvojamo ēku un tirdzniecības vietu izveides projektus. Latvijā "Astor Group" ir investējis liela apmēra dzīvojamo un komerciālo projektu, tirdzniecības centru, viesnīcu, kā arī pārtikas ražošanas un IT tehnoloģiju attīstīšanā.

Aģentūras LETA arhīvs un "Firmas.lv" informācija liecina, ka "Astor Group" ietilpst uzņēmumu grupā, kuru vieno uzņēmēji Viesturs Kuļikovskis, Gundars Kuļikovskis, Jizhaku Rubanenko, Raimonds Plāte un Gints Čakāns. Grupā ietilpst arī pārtikas piedevu ražotāja SIA "Milda KM", degvielas aprites kontroles risinājumu piegādātājs SIA "Caromat", SIA "Jumāras īpašumi", kas apsaimniekoja "Mildas tirdziņu" un plāno tā vietā būvēt viesnīcu, kā arī citi uzņēmumi.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Dyalcomm Group" īpašnieki ir Šmuels Rubanenko (50%) un Krievijas pilsoņi Georgijs Isajevs (22,01%), Vladimirs Brejers (9,99%), Jurijs Ridzels (9%) un Pāvels Iglins (9%).

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas