Jaunums Viss bērniem un ģimenes aktīvai atpūtai un izklaidei- e-laukumi.lv Komercinformācija

Jaunums Viss bērniem un ģimenes aktīvai atpūtai un izklaidei- e-laukumi.lv

Ceturtdiena, 10 maijā, 2018

Pēc vairāk kā četru gadu ilgas pieredzes publisko bērnu rotaļu laukumu tirdzniecībā un uzstādīšanā, mēs esam spēruši soli tālāk, lai ar gūto pieredzi un iemaņām, pārietu uz privāto sektoru un tik pat profesionāli apkalpotu esošos un jaunos klientus. E-laukumi.lv ir veikals, kas specializējas uz kvalitatīvu rotaļu un aktīvās atpūtas inventāru. Rotaļu kompleksi, mājiņas, galdiņi, smilšu kastes, šūpoles, slidkalniņi, skrejriteņi,elektro riteņi, īpaši kvalitatīvas dārza mēbeles, šūpuļtīkli, zemē iebūvējami batuti, virszemes batuti un vēl daudz, kas cits pieejams mūsu jaunajā veikalā un interneta veikalā. Galvenais akcents tiek likts tieši uz preces kvalitāti un individualitāti. Savus sadarbības partnerus izvēlamies rūpīgi un pārdomāti, lai savā preču klāstā iekļautu pēc iespējas unikālus produktus un pat inovācijas.

Mūsu galvenais mērķis ir piedāvāt mūsu klientiem populāras, modernas un inovatīvas preces par pieņemamu cenu.

Mums ir svarīga mūsu jaunā paaudze un vēlamies nodrošināt maksimālu jautrību, prieku un izklaidi mūsu bērniem, neaizmirstot par kvalitāti un drošību. Tādēļ visi mūsu produkti ir droši bērniem un ar augstu kvalitāti ilgtermiņa lietošanai, jautrībai un bērnu attīstībai. E-laukumi.lv neaizmirst arī par kopējo ģimenes atpūtu, tādēļ arī piedāvājam plašu klāstu dārza mēbēļu, šūpuļtīklu, inovatīvu batutu un citu aksesuāru pilnvertīgai, kvalitatīvai atpūtai pie dabas un mājās.

Interneta vietnes e-laukumi.lv galvenā priekšrocība ir tā, ka visas preces iespējams apskatīt arī pie mums uz vietas veikalā – Kalnciema ielā 40 D, iepretim Kalnciema tirdziņam. Gaidīsim Jūs ciemos mūsu veikalā un internetveikalā e-laukumi.lv

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 5 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē