Pludmales volejbola - Būvuzņēmumu turnīra rezultāti Ziņas

Pludmales volejbola - Būvuzņēmumu turnīra rezultāti

Pirmdiena, 23 aprīlī, 2018

Vakar aizvadīts jau otrais pludmales volejbola Būvuzņēmumu turnīrs, ko organizē Pludmale Brazīlija ar Latvijas Būvinženieru Savienības un Latvijas Būvnieku Asociācijas atbalstu. Šoreiz mūsu smilšu laukumos tikās 19 komandas, pārstāvot 15 dažādus būvniecības sfēras uzņēmumus.

Draudzīgā, bet spraigā konkurencē par pludmales volejbola uzvarētājiem kļuva komanda "Marels būve", otrā vietā atstājot "YIT INFRA Latvija", bet trešā vietā "Latvijas Būvnieku Asociācija" komandu. Papildspēlē "Brazilmetis" nepārspēta palika "Ramirent 2" komanda, otro vietu ieguva "YIT INFRA Latvija", bet trešo - "Knauf" komanda.

No spēlēm brīvajos brīžos spēlētāji tika aicināti piedalīties arī foto orientēšanās konkursā. Īpaši vērīgi un ātri šodien izrādījās pārstāvji no komandām "LNK Industries Pro (A&M)", "LNK Industries Extreme" un "CMB1".

Gardus brīžus un prāvu balvu fondu turnīram palīdzēja sagādāt mūsu draugi: Latvijas Būvnieku asociācijaLatvijas Būvinženieru savienība, kas pasniedza arī sešas simpātiju balvas, kā arī būvniecības apvienībai BuvBaze.lv, kas psniedza kausu uzvarētāju komandai. Pateicība arī Ramirent LatviaASICSBaltais Dzirkstošā dzīveOSHEE LatviaCēsu Alus un Fans.lv.

Rezultātu tabula apskatāma šeit: http://bit.ly/Buvuz_rezultati 

Paldies visām pozitīvisma un cīņas spara pilnajām komandām, kā arī dāsnajiem atbalstītājiem!

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 14 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē