FOTO: Būvniecība Rīgas Franču liceja ēkā Ziņas

FOTO: Būvniecība Rīgas Franču liceja ēkā

Piektdiena, 13 aprīlī, 2018

Šobrīd Rīgas Franču liceja topošajā ēkā (Krišjāņa Valdemāra ielā 48), ir paveikta apmēram puse no visiem iecerētajiem ēkas atjaunošanas darbiem. Praktiski ir pabeigta visu inženiertīklu izbūve un vēsturisko logu nomaiņa.

Turpinās apdares, fasādes atjaunošanas un jumta nomaiņas darbi. Vasaras mēnešos tiks labiekārtota teritorija, izbūvēts lifts un atjaunots ieejas mezgls.Šobrīd Rīgas Franču liceja topošajā ēkā (Krišjāņa Valdemāra ielā 48), ir paveikta apmēram puse no visiem iecerētajiem ēkas atjaunošanas darbiem. Praktiski ir pabeigta visu inženiertīklu izbūve un vēsturisko logu nomaiņa. Turpinās apdares, fasādes atjaunošanas un jumta nomaiņas darbi. Vasaras mēnešos tiks labiekārtota teritorija, izbūvēts lifts un atjaunots ieejas mezgls.

Kopumā tiks atjaunota 5355 kvadrātmetru liela platība, kurā tiks izveidota 31 mācību klase, garderobe 600 audzēkņiem, ēdamzāle ar 274 vietām, aktu zāle ar 209 sēdvietām, konferenču zāle, atsevišķas telpas sporta nodarbībām un skolas administrācijai. Atjaunotajā ēkā audzēkņi mācības uzsāks jau 1. septembrī.

Avots: riga
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 38 minūtes pirms
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas