Šodien beidzas darbu pieteikuma termiņš Latvijas Arhitektūras gada balvai Ziņas

Šodien beidzas darbu pieteikuma termiņš Latvijas Arhitektūras gada balvai

Pirmdiena, 12 martā, 2018

Šodien plkst.23.59 beidzas termiņš darbu pieteikšanai "Latvijas Arhitektūras gada balvai 2018", aģentūru LETA informēja Latvijas Arhitektu savienība.

Darba pieteicējs var būt tā autors vai cita ar darbu saistīta fiziska vai juridiska persona (piemēram, īpašnieks, pasūtītājs vai būvnieks), kā arī pašvaldības, sabiedriskas organizācijas.

Iesniegt darbus, kā arī iepazīties ar iesniegšanas un vērtēšanas kārtību iespējams Latvijas Arhitektu savienības mājaslapā "www.latarh.lv".

Latvijas Arhitektūras gada balvai var pieteikt gan objektus, gan darbus, kas saistīti ar arhitektūras procesiem sekojošās kategorijās: "Kultūras būves" (kultūras, izglītības, sakrālās ēkas); "Sabiedriskas ēkas" (viesnīcas, biroju ēkas, veselības un ārstniecības iestādes); "Daudzdzīvokļu ēkas"; "Tirdzniecības ēkas, ražošanas, sporta, inženiertehniskās būves"; "Privātmājas"; "Renovācija, rekonstrukcija, restaurācija"; "Interjers"; "Ainavu arhitektūra, vides labiekārtojums, vides objekti"; "Procesi".

"Latvijas Arhitektūras gada balvas 2018" ceremonija norisināsies 18.maijā. Arī šogad balvas norisi papildinās plaša publisku arhitektūras tematikas pasākumu programma nedēļas garumā, kuras ietvaros plānotas publiskas lekcijas, stāsti, diskusijas, kā arī publiskai apskatei tiks atklāta konkursa nominantu darbu izstāde.

Latvijas Arhitektūras gada balva ir ikgadējs nacionāls arhitektūras konkurss ar mērķi apzināt un popularizēt Latvijas arhitektūras labākos sniegumus un veicināt arhitektūras augstvērtīgu attīstību. Gada balva ir Latvijas arhitektūras gada lielākais notikums, atzīts par valstiski nozīmīgu pasākumu, pati balva ir augstākais apbalvojums Latvijas arhitektūrā. Latvijas Arhitektūras gada balvu organizē Latvijas Arhitektu savienība sadarbībā ar Kultūras ministriju.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas