SEMINĀRA APSKATS: Cads Electric - profesionālas elektroinstalācijas un automātikas projektēšanas programma Komercinformācija

SEMINĀRA APSKATS: Cads Electric - profesionālas elektroinstalācijas un automātikas projektēšanas programma

Otrdiena, 27 februārī, 2018

22.02.2018 Elektrum Energoefektivitātes centrā tikās Cads Electric - profesionālas elektroinstalācijas un automātikas projektēšanas programmas interesenti no visas Latvijas. Kopumā seminārā piedalījās 40 dalībnieki. Bija pārstāvēti dažādu amatu darbinieki-iekšējo/ārējo elektrotīklu un automātikas projektētāji, tehniķi un vadītāji, kuru ikdienas pienākumi ir saistīti ar projektēšanu.

Kristjan Müül Kymdata Oy pārstāvis semināra 1.daļā stāstīja par BIM un tā savietojamību ar Cads Electric, uzsverot svarīgākās Cads Electric īpašības-centralizētu datu vadību, plašās datu bāzes, automātisku specifikācijas izveidi utt.

Pēc kafijas pauzes ar savu personīgo pieredzi par Cads Electric lietošanu dalījās Intra El projektu vadītājs Konstantīns Voroncovs. Uzņēmums INTRA -EL ar CADS Electric strādā jau sešus gadus. Iepriekš Konstantīns projektus izstrādājis ar Auto Cad. Konstantīns atzīst, ka lielākais ieguvums ir plašās datu bāzes un kļūdu samazināšana projektēšanas procesā. Automātiska specifikāciju izveide ne tikai samazinājusi kļūdu skaitu, bet arī ievērojami samazinājusi laika patēriņu.

Cads Electric piedāvā jau gatavus simbolu standartus - iepriekš projektētājiem vajadzēja tos zīmēt pašiem, taču tagad vien atliek izvēlēties. Mums vairs nav jāzīmē kontakti un slēdži, mēs tos vienkārši ieliekam. Šobrīd Latvijā šie standarti gan vēl nav pieņemti, taču nu varam vadīties pēc pasaulē pieņemtā, nevis kā līdz šim - katrs zīmēja pa savam”, piebilst EMT vadītājs Dzintars Mednis.

Noslēgumā- vieslektors demonstrēja Cads Electric. Dalībniekiem bija iespēja vērot kā visas funkcijas tiek veiktas dzīvē un uzdot savus jautājumus. Katram bija iespēja pieteikties uz bezmaksas izmēģinājuma versiju, lai varētu pārbaudīt Cads Electric savām vajadzībām.

 

Video no Cads Electric semināra

Vēlamies informēt, ka Marta beigās EMT rīkos Cads Electric bezmaksas apmācības. Ja vēlaties pieteikties, rakstiet uz e-pastu veic@emt.lv!

Laura Vīgante @_sia_emt
https://www.buvbaze.lv/_sia_emt/
8 gadu 3 dienas portālā
Bija online 03 maijā 15:19
Meklētājs būvniecības nozarē