Vēsturiskajā Kuldīgas adatu fabrikas ēkā izbūvēs tehnikuma tehnoloģiju parku Ziņas

Vēsturiskajā Kuldīgas adatu fabrikas ēkā izbūvēs tehnikuma tehnoloģiju parku

Otrdiena, 27 februārī, 2018

Par 189 970 eiro tiks izstrādāts būvprojekts vēsturiskās Kuldīgas adatu fabrikas "Mateors" pārbūvei par Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma tehnoloģiju parku, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Projektēšanas darbus, kas kopā ar pievienotās vērtības nodokli (PVN) izmaksās 189 970 eiro, veiks personu apvienība SIA "Gints un kolēģi" un SIA "Arhitektes Lienes Griezītes studija". Šī personu apvienība ieguvusi arī tiesības par 47 190 eiro, ieskaitot PVN, veikt projekta autouzraudzību.

Projektēšanas darbus saskaņā ar noslēdzamo līgumu paredzēts pabeigt viena gada laikā.

Īstenojot šo ieceri, Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma mācību komplekss tiks papildināts ar tehnoloģiju parka ēku Kuldīgā, Kalpaka ielā 1. Tehnoloģiju parka korpusa platība pēc pārbūves būs aptuveni 2900 kvadrātmetri.

Projektētājiem jāņem vērā noteikums, ka būvdarbu kopējās izmaksas tehnoloģiju parka būvei un teritorijas labiekārtošanai kopā nedrīkst pārsniegt 3 766 955 eiro, ieskaitot PVN. Pārbūvi plānots veikt Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projektā. Būve atrodas Kuldīgas vēsturiskajā vecpilsētā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas