PADOMI: Kā izveidot savu sapņu guļamistabu? Aktuālie padomi

PADOMI: Kā izveidot savu sapņu guļamistabu?

Piektdiena, 9 februārī, 2018

Lai izveidotu sapņu guļamistabu, nav jātērē daudz naudas remontam. Pietiks, ja ko atnesīsiet no citas istabas vai lauku mājas, kaut ko izveidosiet savām rokām, vai nopirksiet ( pieejams jebkuram budžetam!).

Puķes uz palodzes. Parasti visus apmierina "ziedoši dārzi" virtuvē vai viesistabā. Bet arī guļamistabā tas būtu vēlams. Labāk izvēlēties nevis vienu augu, bet vairākus (3-4) mazākus. 

Foto uz sienas. Tie kias mīl fotogrāfijas uz sienas, un tik pat daudz cilvēku, kas nemīl fotogrāfijas uz sienas. Taču, ja esi no tiem, kam ideja patīk, izvēlies 5-6 mīļākās vai retro stila bildes, piemēram bērnu bildes. Noperc lētus rāmjus, un nokrāso tos nedaudz gaišākā tonī par tapetēm. 

Sveces un aromatizētāji. Rūpīgi izvietoti pa istabu, pievieno šarmu istabai, un kanēļa vai lavanda aromāts rada siltuma un komforta atmosfēru.

Grāmatas. Neapšaubāmi, viņu galvenā funkcija ir kognitīva. Izvēlieties 3-4 grāmatas, kuras jūs plānojat izlasīt šogad, ar izvietojiet uz kumodes vai palodzes. Jums būs labs atgādinājums, ka ir pienācis laiks lasīt. Un lielisks stimuls mainīt ekspozīciju!

Plaukti. Tie atrodas gandrīz zem griestiem,  tādejādi neaizņem daudz vietas, bet veiksmīgi uz tiem var sakārtot figūriņu kolekciju vai izvietot skaistu priekšmetu.

Spilveni. Mazi, krāsaini, atšķirīgi. ViTie vienkārši nevar būt par daudz. Un tiem nav jābūt vienādiem. Viegli mainiet dažādu krāsu un stilu pārsegus! Koka lāde. Saskaņā ar veco vai moderno. Koka vai ādas. Tas būs ne tikai papildu vieta lietu uzglabāšanai, bet arī papildinās oriģinalitātes interjeru. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 11 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas