Jelgavā darbību uzsāks jauna ražotne būvniecības jomā Ziņas

Jelgavā darbību uzsāks jauna ražotne būvniecības jomā

Trešdiena, 24 janvārī, 2018

NP Jelgavas Biznesa Parka teritorijā darbību uzsāk AS “NCC Denmark” jaundibināts meitas uzņēmums Latvijā SIA “NCC Shaft”, kas specializējas ventilācijas un ūdensapgādes šahtu izgatavošanā. Uzņēmuma ražotni atklās 8. februārī pulksten 13.

Jaunā ražotne Jelgavā piedāvās inovatīvus risinājumus būvniecības nozarei, ražojot saliekamus un pilnībā gatavus komunikāciju šahtu moduļus. Tiem, pēc pasūtītāju pieprasījuma, tiks iestrādātas dažādas instalācijas – radona ventilācijas, gaisa rekuperācijas, dzeramā ūdens padeves, apkures, dzesēšanas, kanalizācijas, jumta ūdens novades, elektro un citām sistēmām. Šahtu moduļi tiks piegādāti NCC grupas uzņēmumiem Skandināvijas valstīs, kā arī citiem tirgiem Eiropā. SIA “NCC Shaft” līdz 2019. gada beigām plāno nodarbināt līdz pat 60 darbiniekiem.

NCC grupa ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Ziemeļvalstu reģionā, kas darbojas būvniecības, infrastruktūras attīstības un nekustamo īpašumu jomās ar pārdošanas apgrozījumu EUR 5,39 miljrd., 2016. gadā nodarbinot aptuveni 17 000 darbiniekus. Uzņēmuma vīzija ir pilnveidot būvniecības nozari, nodrošinot to ar izciliem ilgtspējīgiem risinājumiem.

Avots: jelgava.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas