VIDEO PADOMI: Vecās pirts renovācija mūsdienu stilā Aktuālie padomi

VIDEO PADOMI: Vecās pirts renovācija mūsdienu stilā

Piektdiena, 22 decembrī, 2017

Mēs prezentējam jums jaunu Andreja Meteļska, būvuzņēmuma ManaPirts.lv vadītāja, video atskaiti par vecās pirts telpas rekonstrukciju. Andrejs saka: “Pat nelielu telpu var pielāgot mūsdienu prasībām attiecībā uz komfortu, praktiskumu un funkcionalitāti. Mēs ne tikai nebaidāmies uzņemties šādus objektus, bet šādi objekti mums patīk. Vienmēr ir daudz ērtāk strādāt lielos laukumos, bet nelielas telpas liek mums izmantot celtniecības apķērību. Šādos gadījumos tas vienmēr attiecas uz profesionālu azartu!”

Lauzt ir vieglāk nekā celt! Tādēļ video atskaite no sērijas “bija – kļuva” sākas tieši ar šādu darbu veidu:

jumta demontāža;

sienu, griestu un grīdas iekšapšuves demontāža;

durvju un vecas krāsns iekārtas noņemšana.

Bet celt ir grūtāk nekā lauzt! Ir svarīgi strādāt atbildīgi un pakāpeniski. Tikai uzstādot jumtu, ir iespējams ķerties pie jaunās grīdas pamatnes un starpsienu aprīkošanas un apšuvuma. Noskatoties video jūs uzzināsiet par galvenajiem šo darbu aspektiem, proti:

  • Grīdas seguma sagatavošana betonēšanai, santehnikas sadales uzstādīšana, betonēšana, elektriskā grīdas apsildes sistēma un grīdas seguma klāšana.

  • Starpsienu būvēšana, siltumizolācija un pielietotie izolācijas materiāli.

  • Elektroinstallācijas sadales principi.

  • Telpu zonēšana un dažādu apdares materiālu izmantošana katrā zonā: melnalkšņu block house, sienas un grīdas flīzes, savvaļas akmens.

  • Ūdens sildītāja princips.

Jāpievērš atsevišķa uzmanība dizaina idejas īstenošanai interjerā un tā funkcionalitātei:

  • Dekoratīvais akmens, kas ir noklāts ūdens sildīšanas iekārtu zonā, perfekti ēno apkārtējo koksni un vienlaikus novērš ugunsgrēka izcelšanos.

  • Vairāku veidu apgaismojuma izmantošana tvaika telpā izskatās iespaidīgi un ir praktiska: divi dizaina gaismekļi darbojas kā galvenais apgaismojums, solu apgaismojums piešķir plašuma efektu šaurā telpā. Un LED apgaismojums krāsns zonā ne tikai rada papildu apgaismojuma avotu, bet arī izceļ savvaļas akmens.

  • dekoratīvs panno, kas izgatavots no kadiķa, ne tikai harmoniski iekļaujas interjerā, bet arī aizpilda telpu ar sīvu aromātu.

Turklāt, jebkuras pirts telpas iekārtošanas pamatnoteikums ir iespēja ievērot telpu tīrību. Andrejs Meteļskis sacredly ievēro šo likumu un katrs projekts to apstiprina.

Uzņēmums ManaPirts.lv ir jau izbūvējusi vairāk vairākas pirtis, un izbūvēs arī Jūsu!

Strādājot Latvijas vienots celtniecības apvienība ietvaros, mums ir iespēja profesionāli attīstīties. Reģistrējieties portālā Buvbaze.lv un pievienojieties mums!”, aicina savus kolēģus Andrejs.

Deniss Metelskis @dmetelskis
https://www.buvbaze.lv/dmetelskis/
8 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 09 aprīlī 19:30
Meklētājs būvniecības nozarē