PADOMI: Kā iekārtot nelielu viesistabu Aktuālie padomi

PADOMI: Kā iekārtot nelielu viesistabu

Ceturtdiena, 16 novembrī, 2017

Ja agrāk viesistaba bija domāta tikai viesu uzņemšanai un brīvā laika pavadīšanai pie TV, tad šodien tā bieži vien mēdz pildīt arī darbistabas un guļamistabas funkciju. Tas nozīmē, ka mēs tajā pavadām arvien vairāk sava laika. Šo iemeslu dēļ ļoti svarīga loma ir viesistabas iekārtojumam, mēbeļu izvietojumam un funkcionalitātei.

Viens no izplatītākajiem risinājumiem šādos gadījumos ir telpas zonēšana, atvēlot vietu visam jau iepriekš minētajam. Telpu var zonēt izmantojot dažāda augstuma apgaismojumu, priekšmetu un mēbeļu pareizu izvietojumu un, ja to atļauj plānojums, var mainīt arī sienu konstrukciju.
Domājot par sajūtām un komfortu, svarīgi ir atcerēties arī par dienas gaismu, kas būtiski ietekmē to, kā mēs jūtamies telpā. Dažāda spilgtuma apgaismojums radīs mājīgāku atmosfēru un vienmērīgāk izgaismos visu telpu, kompensējot dienas gaismas trūkumu. Lai palīdzētu rast idejas un iedvesmu, zemāk ir apkopotas vidēja un maza izmēra viesistabas, kur cita no citas ir atšķirīga gan ar stilu, gan krāsu, mēbeļu izvietojumu un risinājumu.

Avots: telpudizains.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 20 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas