PADOMI: 4 brīnišķīgas meiteņu istabas idejas Aktuālie padomi

PADOMI: 4 brīnišķīgas meiteņu istabas idejas

Otrdiena, 14 novembrī, 2017

Aplūko mūsu iecienītās tēmas, lai bērnistabai piešķirtu iedvesmojošu jaunu izskatu. Bērna iztēlei nav nekādu ierobežojumu. Kāpēc lai meitenes istaba būtu atšķirīga? Ļauj viņas prātam apbrīnot maģisko telpu, kas radīta tieši viņai, izmantojot mūsu pievilcīgās krāsu toņu paletes. Tavai meitai tas patiks — istaba tikai meitenēm!

Debesu istaba

Kāpēc izmantot vienu krāsu, ja ir pieejamas tik daudzas? Iekustini savas meitiņas iztēli, piepildot viņas istabu ar toņu un formu dažādību. Būtiski atrast saderīgas krāsas — violeti, zili, rozā toņi, kas lieliski sader kopā. Ar šablonu palīdzību uzkrāsotas uz neitrālas sienas, tās rada maksimālu efektu pat ļoti mazā telpā. Pievieno mākoņus un gaisa balonus, lai radītu gaisīgu sajūtu, un dodieties kopā tikai augšup un tālu projām!

Rozā un neitrālu toņu apvienošana
Rozā toņu apvienošana ar neitrāliem bērnistabā

Vai vēlies izmantot rozā, lai radītu princeses istabu? Izmanto krāsu blokus uz visām četrām sienām, lai iegūtu maigu un meitenīgu izskatu. Radi kontrastu starp rozā un neitrāliem interjera priekšmetiem, lai tos izceltu. Dabiski materiāli un baltas virsmas darīs brīnumus. Ja meklē veidu, kā padarīt istabu stilīgu bez rozā toņiem, izmanto pretēju efektu. Sienas atstāj neitrāli maigos un neuzkrītoši pelēkos toņos un papildini ar rozā elementiem.

Perfekta violetā toņa izvēle

Izmēģini dekorēšanu ar violetu krāsu daudzpusīgai meitenes istabai

Ja meklē rozā krāsai alternatīvu, violetā krāsa ir brīnišķīgs variants meitenes istabas noformēšanai. Šis tonis ir piemērots arī mazuļa istabai, un to iespējams apvienot ar dažādiem interjera priekšmetiem, kas ir, piemēram, ar rakstiem maigi sarkanā vai baltā krāsā. Tādā veidā radot mājīgu vidi.

Radi dalījuma efektu ar izteiksmīgam krāsām

Izmēģini izteiksmīgas krāsas meitenes istabai stilīgam jaunam izskatam

Ja tavai meitai patīk izteiksmīgas krāsas, nebaidies tās izmēģināt, vienkārši izmanto saprātīgi. No ugunīgi sarkanas līdz smaragda zaļai — rīkojies pārliecināti ar spožu krāsu paleti, nokrāsojot tikai daļu no sienas. Kontrastā ar balto krāsu tas izskatās svaigi un ļauj saglabāt telpas sajūtu. Ja sarkanā krāsa paliek pāri, uz baltās sienas daļas uzzīmē neparastas formas un rakstus papildu jautrībai.

Avots: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Preču atlase pēc tēmas