Būvniecības apvienības “BuvBaze.lv” stendā – visa būvniecības jomas informācija vienā portālā Ziņas

Būvniecības apvienības “BuvBaze.lv” stendā – visa būvniecības jomas informācija vienā portālā

Trešdiena, 18 oktobrī, 2017

Izstādē „Māja. Dzīvoklis 2017” iespēja iepazīties ar būvniecības apvienība BuvBaze.lv portāla priekšrocībām. Portāla mērķis ir apvienot būvniecības jomā saistītās kompānijas un to klientus. Būvniecības portāls BuvBaze.lv ir platforma, kur ir pieejams ne tikai būvniecības preču un pakalpojumu katalogs no dažādām būvniecības kompānijām, bet arī tā ir vieta, kur varam ērti atrast noderīgu informāciju par būvniecības jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Svarīgi, ka ir iespējams reģistrēt kompānijas profilu, pievienot kontaktus, preces un pakalpojumus, un tas viss ir bezmaksas. Daudziem uzņēmējiem liekas neticami, bet ir iespējams par to pārliecināties katram pašam. Pie BuvBaze.lv stenda Jums pastāstīs par iespējām, ko piedāvā portāls, un atbildēs uz jums interesējošiem jautājumiem par portāla lietošanu. Kompānijas profils būvniecības apvienībā ir kā solis pretī izaugsmei, un iespēja katram pašam jebkurā diennakts laikā pārvaldīt informāciju par savu uzņēmumu. Šīs BuvBaze.lv sniegtās iespējas izmanto jau vairāk kā 3 tūkstoši kompāniju.

Šovasar arī tapusi jauna Tenderu moduļa sadaļa, ko jau ir pamanījuši un sākuši izmantot portāla lietotāji. Tenderu datu bāzē ir apkopoti iepirkumi no vairāk kā 3000 avotiem. Tenderu modulī var sekot līdzi visiem aktuālajiem valsts, reģionu un privātkompaniju un Eiropā izsludinātajiem iepirkumiem, kuros pieejama visa nepieciešamā dokumentācija un pamatinformācija. Būvniecības sfēras speciālisti var sameklēt sev interesējošos iepirkumus ierakstot meklētājā un atlasot pēc meklēšanas nepieciešamības kritērijiem. Cik tas ir tagad vienkārši un ātri!

Bet pats galvenais, ka Tenderu modulī ir pieejamas arī papildus sadaļas, kas ir aktuālas būvniekiem, kā piemēram, plānotie būvdarbi, kas sniedz informāciju par plānotajiem būvniecības darbiem, kā arī izskatīšanai iesniegtie būvprojekti, būvatļaujas izsniegšanai un sadaļa jau ar izsniegtajām būvatļaujām. Jau dzirdēs pēc portāla lietotāju atsauksmēm, ka tas ir ne tikai viegli lietojams, bet arī ir pieejams testēšanai bezmaksas.
Jā, būvniecības portālā BuvBaze.lv šīs visas tenderu sadaļas ir pieejamas uz testa periodu septiņas dienas bezmaksas, un iespēja ikvienam pārbaudīt, cik ērti var sameklēt meklētājā sev interesējošos tenderus.
BuvBaze.lv pierāda, ka ir iespējams atrast konkrētus risinājumus būvniecības jomā, kurus var izmantot ikviens. Jebkurš būvuzņēmums tagad var piedalīties tenderos, tādejādi nodrošinot sev darba objektus, mazāk tērējot reklāmai klientu, pasūtītājus piesaistīšanai. Ir taču vieglāk maksāt vienreiz, un katram pašam izvēlēties vietu, laiku, kurā iesaistīties darbā.

Būvniecības apvienības mērķis bija radīt iespējas apvienot un apkopot svarīgāko būvniecības jomas saturu, lai tas būtu vienuviet, tādejādi, radot vietu, kur katrs uzņēmums un portāla apmeklētājs varētu atrast sev interesējošo informāciju, piemērotāko preci, pakalpojumu vai sadarbības partneri.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē