Iedvesmojošas dekorēšanas idejas bērnistabām Aktuālie padomi

Iedvesmojošas dekorēšanas idejas bērnistabām

Piektdiena, 15 septembrī, 2017

No darba mazās telpās līdz skandināvu stilam — aplūko mūsu populārākās maza budžeta idejas bērnistabai. Vēlies atrast perfektu krāsu paleti, lai mainītu bērnistabas sienas? Mums ir dažas universālas idejas, kas var strādāt jebkurā bērnistabā. Aplūko mūsu padomus un ieteikumus, lai sāktu dekorēt savu bērnistabu.

Pilnvērtīga mazas bērnistabas izmantošana

Mazas istabas krāsošana neizslēdz lielas idejas, īpaši, ja ir runa par bērnistabu. Vari izmantot zonu nodalīšanu ar krāsām, lai neizmantotās telpas daļas pārveidotu par atpūtas vai mācību zonām. Esi drosmīgs un radošs, izmēģini akcentējošas sienas ar apļiem un ģeometriskām formām, lai radītu vidi, kas veicinās bērnu radošumu.

Rotaļīga bērnistaba gan meitenēm, gan zēniem

Perfekta krāsu palete, lai radītu nomierinošu bērnistabu abu dzimumu bērniem

Ja vēlies veidot bērnistabu, kas patiktu gan zēnam, gan meitenei, izmanto maigos toņus kā pelēkzaļo, baložpelēko un citronu dzelteno krāsu. Šīs krāsas lieliski izskatās gan atsevišķi, gan kopīgā harmonijā, lai radītu mierīgu, taču košu bērnistabu.

Nomierinoši neitrāla

Kā pilnvērtīgi izmantot neitrālu krāsu shēmu bērnistabā

Ja vēlies izmēģināt kaut ko atšķirīgu, neizmantojot košas krāsas, kas tik bieži redzamas bērnistabās, izmēģini neitrālus toņus.

Zemes pelēkā krāsa apvienojumā ar piesātināti zaļiem un jūras krāsas interjera elementiem radīs mierīgu atmosfēru un ideālu fonu bērnu radošajām izpausmēm un rotaļām. Pie sienas piekarini bērnu zīmējumus un izvieto rotaļlietas plauktos.

Bērnistabas iekārtošana ar nelielu budžetu

Pilnvērtīga bērnistabas dekorēšana ar nelielu budžetu

Bērnistabas krāsošanai nav jākļūst par dārgu pasākumu. Rūpīgi pārdomāti krāsas akcenti var atsvaidzināt jebkuru istabu. Ja atlikusi krāsa no cita krāsošanas darba vai pa rokai ir krāsu paraugi, iespējams izveidot jebko, sākot no svītrām līdz dalītas sienas efektam, izmantojot minimālu krāsas daudzumu maksimālam efektam.

Stilīgā skandināvu gaume

Skandināvu stils bērnistabā, lai iegūtu jaunu izskatu

Minimālistiskais un modernais skandināvu stils ir pārņēmis mājokļus visā pasaulē. Kāpēc gan to neizmantot arī bērnistabās? Dzidri baltas sienas, kas papildinātas ar atsevišķiem krāsu plankumiem, var radīt brīnišķīgu telpu bērniem. Turklāt nav slikti jaunos prātus iepazīstināt ar ideju par to, ka mazāk nozīmē vairāk!

Avots: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas