Sākušās Baltijas Operātoru sacensības 2017 Ziņas

Sākušās Baltijas Operātoru sacensības 2017

Trešdiena, 6 septembrī, 2017

Šodien sākušās Baltijas Operātoru sacensības 2017, kas norisinās no 6.–8. septembrim. Aicināti pieteikties bija visi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas smagās tehnikas operatori. Tā ir iespēja ne tikai sacensties, bet arī satikt nozares speciālistus no Baltijas valstīm un dalīties pieredzē.

Kopā no visām Baltijas valstīm tika saņemts 101 pieteikums – 62 no Latvijas, 24 no Igaunijas un 15 no Lietuvas. Tā kā vietu skaits sacensībās bija ierobežots, uzņemto dalībnieku vārdus noskaidroja pēc pieteikšanās secības – tika apstiprināti pirmie 20 pieteikumi no katras valsts, kuri atbilda sacensību nolikumam. 

Visiem sacensību dalībnieki veic četrus vingrinājumus, ar kuru palīdzību tiks pārbaudītas zināšanas, prasmes, precizitāte un tehnikas vadības iemaņas, kas gūtas, strādājot nozarē. Uzdevumi dalībniekiem ir izaicinoši, tādēļ norisinās spraiga cīņa.

Dalībniekiem ir iespēja izmēģināt dažādas tehnikas vienības, tādējādi iepazīstot arī to tehniku, kas ne vienmēr ir pieejama ikdienas darbā. Sacensībās kopumā ir četras dažādas smagās tehnikas vienības, kas ir galvenie darba instrumenti cīņā par galveno balvu: kāpurķēžu ekskavators Cat® 320, riteņu ekskavators-iekrāvējs Cat M325DL MH Rebuild, Cat BL + SKID STEER LOADERS un M316F.

Lai dalība sacensībās būtu īpaši motivējoša, konkursa rīkotāji ir sarūpējuši iedvesmojošas balvas. Katru Baltijas valsts dalībnieku ar vislielāko punktu skaitu visu sacensību garumā apbalvos ar ceļojumu divām personām uz Catepillar MDLC Malagā, kas ir viens no modernākajiem mācību un demonstrāciju centriem pasaulē. Papildus vēl vienu ceļazīmi uz Spāniju saņems arī Grand Prix ieguvēju pārstāvēto uzņēmumu vadītāji. Katras sacensību dienas beigās apbalvo arī trīs dalībniekus ar dienas labāko rezultātu, kuri saņem Cat® Phones un citas pārsteigumu balvas.

Atbalstītāji

Cat® Phones, Buvbaze.lv. Mascus.lv, Mascus.lt

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē