Remonti Rīgas ielās: zināmi darbu pabeigšanas datumi Ziņas

Remonti Rīgas ielās: zināmi darbu pabeigšanas datumi

Pirmdiena, 14 augustā, 2017

Rīgas centrālajās ielās turpinās apjomīgi remontdarbi, kas saistīti gan ar apakšzemes komunikāciju nomaiņu, gan brauktuvju un ietvju remontu. Nozīmīgākie remontdarbi (brauktuves un ietves) tiks pabeigti līdz jaunā mācību gada sākumam – 1. septembrim,  sola būvnieki. Atsevišķos ielu posmos apakšzemes komunikāciju renovācijas dēļ remontdarbu termiņš ir pagarināts vai tie tiks pabeigti nākamajā gadā. Būtībā šie darbi ir saistīti ar ielu labiekārtošanu.

Seguma atjaunošanas darbi tiks pabeigti:

Brīvības iela posmā no Lāčplēša ielas līdz Bruņinieku ielai: ietves līdz 15. Septembrim, brauktuve līdz 10. septembrim.
Brīvības iela posmā no Bruņinieku ielas līdz VEF tiltam: strādā Rīgas siltums, asfaltēšanas pēdējo kārtu veiks nākamajā gadā.
K. Valdemāra ielas posmā no Kronvalda bulvāra līdz Zirņu ielai: ietves līdz 20. septembrim, brauktuve – 8. septembrim.
Duntes iela: ietves līdz 10. septembrim, brauktuve – 1. septembrim.
Elizabetes iela posmā no Eksporta ielas līdz E.Birznieka-Upīša ielai: ietves līdz 15. septembrim, brauktuve – 1. septembrim.
Dzirnavu iela posmā no Marijas ielas līdz Gogoļa ielai: ietves līdz 15. septembrim, brauktuve – 1. septembrim.
Dzirnavu iela posmā no Marijas ielas līdz Tērbatas ielai: ietves līdz septembra beigām, brauktuve – nākamajā gadā.
Stabu iela posmā no Brīvības ielas līdz Valmieras ielai: ietves līdz 15. septembrim, brauktuve - 1. septembrim.
Stabu iela posmā no K.Valdemāra ielas līdz Brīvības ielai, strādā Rīgas siltums, brauktuve un ietves – nākamajā gadā.
Satiksmes departaments būvniecības laikā organizē regulāras tikšanās ar atbildīgajiem būvdarbu veicējiem un inženierkomunikāciju valdītājiem, pieaicinot speciālistus gan no Darba inspekcijas, gan citām atbildīgajām institūcijām, lai vērstu uzmanību uz normatīvu prasībām un to ievērošanas nozīmīgumu darbu organizācijas procesā.

Kā ziņots, vairākos maģistrālo centra ielu posmos uzsākts darbs pie ietvju un apmaļu demontāžas, kā arī plānoti asfalta frēzēšanas un ieklāšanas darbi uz brauktuvēm, paralēli norit arī apjomīgi inženierkomunikāciju remontdarbi.

Seguma atjaunošanas darbi norit Krišjāņa Valdemāra ielā posmā no Bruņinieku ielas līdz Upes ielai, Dzirnavu ielā posmā no Gogoļa ielas līdz Marijas ielai, Elizabetes ielā posmā no Eksporta ielas līdz Brīvības bulvārim un no Brīvības bulvāra līdz Satekles ielai.

Tāpat Stabu ielā posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai un no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai, Duntes ielā posmā no Upes ielas līdz Laktas ielai.

Atgādinām, ka siltumtrases izbūves un ūdensvada remontdarbu dēļ ierobežota satiksme ir Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas krustojuma līdz Pērnavas ielas krustojumam.

Autovadītājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar nopietniem satiksmes ierobežojumiem un papildus ceļā pavadīto laiku. Gājējiem jāņem vērā, ka tajos ietvju posmos, kur tiek veikti ietvju seguma demontāžas darbi, šie posmi ir slēgti. Būvniekiem uzdots nodrošināt pārvietošanās iespējas pa brauktuvi, norobežojot to no kopējās transportlīdzekļu plūsmas.

Seguma atjaunošanas darbus Rīgā veic pieci uzņēmumi “Roadex”, “ACB”, “Ceļu pārvalde”, “Igate” un “Binders”.

Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas