Daugavpils pilsētas dome izsludināja atklātu konkursu Kartodroma Ziņas

Daugavpils pilsētas dome izsludināja atklātu konkursu Kartodroma "Blāzmas" būvprojekta izstrāde un autoruzraudzība

Piektdiena, 28 jūlijā, 2017

Pašvaldība plāno rekonstruēt kartodromu “Blāzma”. Daugavpils pilsētas dome ir izsludinājusi atklātu konkursu “Kartodroma, Blāzmas ielā 11, Daugavpilī, būvprojekta izstrāde un autoruzraudzība”. Saskaņā ar konkursa tehnisko specifikāciju ieceres mērķis ir kartodroma, Blāzmas ielā 11, Daugavpilī būvniecība, kartinga pasākumu – sacensību organizēšana, autosporta veicināšana un pilnveidošana. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš - līdz 2017.gada 16.augusta plkst. 10.00.
Būvprojekts jāizstrādā pilnā apjomā atbilstoši LBN 202-15 “Būvprojekta saturs un noformēšana” prasībām un tādā detalizācijas pakāpē, lai pēc tā varētu nepārprotami izpildīt būvdarbus.
Par autoruzraudzības veikšanu objektā līgums tiks noslēgts atsevišķi pēc tā, kad Daugavpils pilsētas dome būs veikusi iepirkumu par būvniecību, izvelējusies iepirkuma uzvarētāju.
Jūnija beigās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Rihards Eigims tikās ar “Daugavpils kartinga kluba” vadītājiem, kad pārrunāja kartodroma “Blāzma” rekonstrukciju un attīstības iespējas. Kluba pārstāvji uzskata, ka ir svarīgi, lai trase tiktu sertificēta un atbilstu starptautiska mēroga sacensību rīkošanai. Daugavpilī ir daudz kartinga entuziastu, tāpēc pašvaldībai ir svarīgi, lai šis sporta veids attīstītos. Informācija par konkursu pieejama Domes mājas lapā https://www.daugavpils.lv/lv/652 

Avots: daugavpils.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 10 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas