Merks mājas uzsāk ekskluzīva projekta Lucavsala būvniecību un dzīvokļu rezervāciju Новости

Merks mājas uzsāk ekskluzīva projekta Lucavsala būvniecību un dzīvokļu rezervāciju

Вторник, 12 марта, 2024

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Merks mājas" uzsāk ekskluzīva dzīvokļu kompleksa "Lucavsala" pirmās kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervāciju. Projekta pirmās kārtas ietvaros tiks uzbūvēta viena trīsdaļīga ēka ar 214 dzīvokļiem un divām komerctelpām. Šobrīd ir uzsākta pirmās kārtas K1 korpusa būvniecība un plānots, ka līdz 2025.gada otrajam ceturksnim tiks pabeigta deviņu stāvu ēka, kurā būs 54 dzīvokļi. Dzīvokļu cenas - sākot no 90 000 eiro.

Attīstības projektā kopumā ietilpst trīs A energoefektivitātes klases dzīvojamās ēkas ar 590 dzīvokļiem un sešām komerctelpām, kā arī daudzstāvu autostāvvieta. "Lucavsalas" projekta pirmās kārtas, K1 korpusa ietvaros, tiks uzbūvēta viena deviņu stāvu ēka, kur būs pieejami 54 dzīvokļi ar vienu līdz četrām istabām. Dzīvokļu platība būs no 35 līdz pat 86 kvadrātmetriem, kas ļaus piemeklēt piemērotāko mājvietu dažādu dzīves ritmu vajadzībām. Dzīvokļu cena būs no 2095 līdz 3375 eiro kvadrātmetrā.

""Lucavsalas" projektu esam izstrādājuši līdz smalkākajai detaļai - sākot no ilgtspējīgu materiālu piemeklēšanas, līdz ērtai, funkcionālai un estētiskai dzīves telpas radīšanai. Paredzams, ka šis projekts ātri vien iekaros iedzīvotāju sirdis, jo unikālā atrašanās vieta blakus Lucavsalas atpūtas parkam nodrošina visas ērtības, kas varētu būt nepieciešamas pilsētniekiem - dabas un ūdens tuvumu, ērtu sabiedriskā transporta pieejamību, kā arī skaistu apkārtni un privātumu," par projektu stāsta Mikus Freimanis, "Merks mājas" valdes loceklis.

Iespaidīgs plašums - 3,5 m augsti griesti

Projekta "Lucavsala" dzīvokļi būs pieejami ar pilnu, kvalitatīvu iekšējo apdari. Īpašu plašuma sajūtu sniegs griestu augstums, kas 1. stāva dzīvokļu viesistabās sasniegs pat 3,5 metrus. Tāpat katrā dzīvoklī būs plašs balkons, lodžija vai terase ar koka dēļu segumu un augu kastēm, lai mājvietu padarītu vēl omulīgāku. Atsevišķi dzīvokļi būs ar skatu uz Mazo Daugavu, nodrošinot iespēju atpūsties un baudīt dabas skaistumu, neizejot no mājokļa. Dzīvokļa īpašnieku ērtībai, ēkas pirmajā stāvā būs izbūvēta koplietošanas ratiņu telpa. Tāpat projekta teritorijā iedzīvotājiem būs pieejamas āra autostāvvietas.

Sporta aktivitāšu zona ar skatu

Dzīvokļu plānojumi ir pārdomāti, lai tie būtu piemēroti aktīviem un dinamiskiem cilvēkiem, kuri savā dzīves vidē augstu vērtē efektivitāti un funkcionalitāti. Projektu plānojumi nodrošina praktisku un mājīgu dzīvošanas vidi, savukārt plašās atpūtas iespējas, zaļā vide un transporta pieejamība padara šo vietu jo īpaši ērtu un pievilcīgu dzīvošanai. Ne mazāk svarīgi - šis būs viens no pirmajiem projektiem Rīgā, kas paredz arī kompaktu basketbola laukumu, futbola vārtu un brīvdabas sporta zāles ierīkošanu uz piegulošās autostāvvietas jumta. Tāpat projekta ietvaros iedzīvotājiem tiks izveidota koplietošanas siltumnīca un vairākas atpūtas zonas, kas būs piemērotas visām iedzīvotāju vecuma grupām.

Dabas tuvums un pilsētas komforts gājiena attālumā

Šis daudzdzīvokļu māju kvartāls atradīsies ekskluzīvā vietā - Lucavsalā, kas kļuvusi par populāru atpūtas un dabas baudīšanas vietu, dažbrīd ļaujot pat aizmirst, ka atrodaties tuvu pilsētas centram. Tāpat Lucavsalas apkaimē pieejamas atpūtas zonas un pilsētas pludmale ar iespēju atpūsties pie ūdens, labiekārtoti bērnu rotaļu laukumi, piknika vietas, ūdens atrakcijas pieaugušajiem un bērniem, urbānie mazdārziņi, kas pēdējo gadu laikā kļuvuši sevišķi iecienīti rīdzinieku vidū, velo celiņi un skeitparks, kā arī distanču slēpošanas trase ziemā. Pateicoties ērtai privātā un sabiedriskā transporta pieejamībai, kā arī sakārtotai veloinfrastruktūrai, no Lucavsalas iespējams vien 15 minūšu laikā nokļūt uz gandrīz jebkuru citu Rīgas daļu, padarot šo vietu ērtu dzīvošanai.

Par "Merks mājas"

"Merks mājas" ir līderis dzīvojamo māju attīstīšanā Latvijā un vairāk nekā 18 darbības gados ir pierādījis savu kompetenci augstvērtīgu dzīvojamo projektu un sabiedrisko ēku būvniecībā. Līdz šim uzbūvēti vairāk nekā 2200 mājokļi ģimenēm visā Latvijā. Realizētie projekti ir kvalitātes garantija vārdos un darbos, ko apliecina arī vietēja un starptautiska mēroga nozares apbalvojumi. Dzīvojamo māju projektos "Merks mājas" ir gan attīstītājs, gan pārdevējs, gan arī garantijas sniedzējs.

Reinis Neļķe @reinis_nelke
Kingspan Insulation pārdošanas vadītājs Latvijā
5 лет 7 месяцев 17 дней на портале
Был онлайн 27 марта в 17:15
Строительный поисковик