Potenciālajiem jauno mājokļu pircējiem, kuriem ir principiāla nostāja slēgt darījumu tikai pēc “preces apskates klātienē”, ir iespēja personīgi pārliecināties par galvaspilsētas Vertikāles dzīvojamo māju projekta augsto kvalitāti. To var izdarīt, sazinoties ar uzņēmuma Bonava Latvija pārdevējiem ar lūgumu parādīt viņiem uzbūvēto Imantas jaunbūvi, kas atrodas Dumbrāju ielā 29. Šis projekts tika nodots ekspluatācijā rudens beigās, un no piedāvātajiem 134 dzīvokļiem brīvi pieejami ir tikai nedaudz vairāk par četrdesmit pieciem dzīvokļiem.

Vertikāles apvieno divas ēkas, tas ir, septiņstāvu ēku un trīspadsmitstāvu ēku, un tas ir augstākais no uzņēmuma Bonava Latvija īstenotajiem projektiem Latvijā. Visi brīvi pieejamie dzīvokļi ir trīspadsmitstāvu ēkā, savukārt septiņstāvustāvu ēka ir pilnībā izpārdota. Atlikušie brīvie piedāvājumi ir divu, trīs un četru istabu mājokļu varianti ar platību no 57,9 līdz 91,1 kvadrātmetram. Dzīvokļus var iegādāties par cenu no 146 000 līdz 273 000 eiro. Šajā cenā iekļauti dzīvokļi ar pilno apdari, kā arī noliktavas telpas, kas atrodas abu māju cokolstāvos. Pircējiem noteikti patiks, ka Vertikāles modernie un energoefektīvie dzīvokļi ir aprīkoti ar grīdas apkures sistēmām un individuālo ventilāciju ar gaisa rekuperācijas iespēju. Plašuma sajūtu dzīvokļu iekštelpās nodrošina augstie logi un arī izeja uz daļēji iestiklotiem balkoniem.

Rūpējoties par sadzīves ērtībām, projektā Bonava Latvija ir nodrošinājusi telpas bērnu ratiņu un velosipēdu uzglabāšanai. Augstākās ēkas 12. stāvā ir izveidota publiskā terase (118 kvadrātmetru), no kuras paveras burvīgs skats uz blakus esošo Anniņmuižas dabas parku. Tieši jaunā kompleksa teritorijā ir arī vietas aktīvai un sportiskai laika pavadīšanai -- bērnu rotaļu laukumi un āra galds tenisam, kā arī vietas atpūtai -- ar soliņiem un ierīkotām grilēšanas vietām. Pircējiem ir iespēja iegādāties virszemes un pazemes autostāvvietas, ir arī pieejamas elektromobiļu uzlādes stacijas.