Tiešsaistes diskusijā Sālsmaize eksperti vērtēs kandidātu solījumus nekustamo īpašumu jomā Новости

Tiešsaistes diskusijā Sālsmaize eksperti vērtēs kandidātu solījumus nekustamo īpašumu jomā

Четверг, 29 сентября, 2022

29.09.2022., plkst.17.00 "Latio" tiešsaistes diskusijā "Sālsmaize" īsi pirms vēlēšanām eksperti vērtēs kandidātu solījumus un iepriekš paveikto būvniecības, nekustamo īpašumu nozares un pilsētvides attīstībā.

Diskusijas dalībnieki:

• Moderators - "Latio" valdes priekšsēdētājs Edgars Šīns

• Ekonomistu apvienības valdes loceklis Māris Avotiņš

• Politologs Filips Rajevskis

• Žurnālists Māris Zanders

Vienlaikus diskusijā tiks meklētas atbildes uz jautājumiem:

• Kuri vēsturiski ir bijuši tie lēmumi, kas Baltijas valstu ekonomiskās izaugsmes skrējienā likuši Latvijai iepalikt no Igaunijas un Lietuvas? Kuras partijas sola efektīvākos risinājumus, lai mēs ne tikai neatpaliktu no kaimiņvalstīm, bet apsteigtu tās?

• Gandrīz visas pie varas esošās partijas šobrīd kandidē arī 14. Saeimas vēlēšanās. Vai un kur mēs esam pavirzījušies uzņēmējdarbības un investīciju vides attīstībā pēdējo četru gadu laikā - par ko varam mūsu valdību paslavēt un par ko pelt?

• Kādēļ Rīga ir vienīgā pilsēta Baltijas galvaspilsētu vidū, kurā mirstība pārsniedz dzimstību un no kuras aizbrauc vairāk cilvēku nekā iebrauc?

Diskusijas tiešraide būs pieejama:

"Latio" Facebook platformā: https://www.facebook.com/events/619083189713114

"Latio" You Tube platformā: https://www.youtube.com/watch?v=AaQUZYUMTgg

Aicinām interesentus piedalīties arī ar Taviem jautājumiem, rakstot tos komentāros pirms raidījuma vai diskusiju laikā!

Par "Latio":

"Latio" ir Latvijā vadošais, pilna pakalpojumu servisa uzņēmums nekustamo īpašumu jomā ar plašu dzīvojamo, biroju un tirdzniecības platību, kā arī industriālo, komercobjektu un zemes gabalu piedāvājumu Latvijā un Baltijas reģionā. Uzņēmums dibināts 1991.gadā, un pašlaik nodarbina vairāk nekā 100 nekustamā īpašuma profesionāļu 13 birojos 9 Latvijas pilsētās. "Latio" savas darbības laikā veicis vairāk nekā 20 000 darījumu ar nekustamo īpašumu, novērtējis vairāk nekā 80 000 nekustamo īpašumu. Uzņēmuma rīcībā ir datu bāze ar 5 000 daudzveidīgu nekustamo īpašumu piedāvājumiem Latvijā.

"Latio" ir vairāku starptautisku asociāciju - TEGoVA un FIABCI - biedrs, kā arī LĪVA (Latvijas Īpašumu vērtētāju asociācijas) un LANĪDA (Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas) asociētais biedrs.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик