Mārupes novada pašvaldība maksās atbalstu līdz 3000 eiro centralizēta ūdens un kanalizācijas pieslēguma izbūvei Новости

Mārupes novada pašvaldība maksās atbalstu līdz 3000 eiro centralizēta ūdens un kanalizācijas pieslēguma izbūvei

Понедельник, 20 июня, 2022

Mārupes novada iedzīvotāji var saņemt pašvaldības atbalstu līdz 3000 eiro centralizēta ūdens un kanalizācijas pieslēguma izbūvei, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

To paredz maija beigās Mārupes novada domes apstiprinātie saistošie noteikumi par Mārupes novada pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes sistēmai un centralizētai kanalizācijas sistēmai.

Mārupes novada pašvaldība Mārupes pagastā kopš 2016.gada piešķir līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes sistēmai un centralizētai kanalizācijas sistēmai. Līdz šim atbalstu ir saņēmuši 619 privātīpašnieki dzīvojamo ēku pieslēgumiem. 

Pieteikumus līdzfinansējuma saņemšanai varēs iesniegt pēc noteikumu stāšanās spēkā, aptuveni no šī gada rudens.

Noteikumi nosaka, ka par vienu ūdensapgādes pieslēguma metru pašvaldība maksās līdz 50 eiro, bet ne vairāk kā 2000 eiro no kopējām pieslēguma izmaksām.

Par vienu kanalizācijas pieslēguma izbūves metru pašvaldība piedāvās atbalstu līdz 70 eiro, bet ne vairāk par 3000 eiro. 

Tehniskās dokumentācijas izmaksas var tikt iekļautas kopējās projekta izmaksās, nepārsniedzot 300 eiro.

Līdzfinansējums būs attiecināms tikai tiem pieteikumiem, kuri pieslēgumu izbūves darbus būs veikuši pēc noteikumu stāšanās spēkā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик