ECCE asamblejā pārrunā Bauhaus Новости

ECCE asamblejā pārrunā Bauhaus

Четверг, 28 октября, 2021

Eiropas Civilo inženieru padomes (ECCE) 73.asambleja notika 22.–23.oktobrī, valstu pārstāvjiem sazinoties interneta tiešsaistē. Lēmums asambleju rīkot attālināti pieņemts padomes valdē pēc Covid-19 infekcijas izplatības pieauguma Eiropā, lai arī sākotnēji starptautiskās inženieru organizācijas kārtējās sesijas norise bija plānota Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā.

Asamblejas darba kārtībā 22.oktobrī bija atskaite par ECCE darbu un finansēm. ECCE prezidents Aris Cacidakis (Aris Chatzidakis) no Grieķijas pastāstīja par ECCE valdes darbu un vadības aktivitātēm iepriekšējā periodā. Prezentēta ECCE jaunā stratēģija, plaši apspriesta Eiropas jaunā ilgtspējīgas būvniecības iniciatīva Bauhaus.

Asamblejas otrajā dienā 23.oktobrī notika ECCE valdes pārvēlēšana darbībai 2021.–2024.gadā. Jaunajā valdē strādās pārstāvji no astoņām valstīm – Austrijas, Anglijas, Grieķijas, Kipras, Latvijas, Maltas, Bulgārijas un Melnkalnes.

Par ECCE prezidentu nākamajam periodam ievēlēts Andreass Brandners (Andreas Brandner) no Austrijas. Par viceprezidentu ievēlēts Platons Stilianu (Platonas Stylianou) no Kipras. ECCE viceprezidente finanšu jautājumos būs Latvijas Būvinženieru savienības valdes locekle Helēna Endriksone. 

Latvijas Būvinženieru savienības valde sveic valdes priekšsēdētāja 1.vietnieci Helēnu Endriksoni ar ievēlēšanu Eiropas Civilo inženieru padomes viceprezidentes amatā!

 

ECCE 73.asamblejas preses relīze

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 11 месяцев 8 дней на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик