LBS valde iepazīstas ar Rīgas domes iestāžu darbu pēc reorganizācijas Новости

LBS valde iepazīstas ar Rīgas domes iestāžu darbu pēc reorganizācijas

Четверг, 21 октября, 2021

Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valde 19.oktobrī tiešsaistē uzklausīja Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta vadības ziņojumu par darbu pēc reorganizācijas un kā LBS pārstāvi Būvniecības padomē deleģēja priekšsēdētāju Raimondu Eizenšmitu.

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktore Ilze Purmale un viņas vietnieks būvniecības jautājumos Jānis Belkovskis iepazīstināja LBS valdi ar iestādes mērķiem, vīziju un darba organizāciju pēc reorganizācijas. Belkovskis pastāstīja par programmām Zaļais koridors un Zīda ceļš, kuru mērķis ir būvniecības ieceru dokumentācijas paātrināta izskatīšana, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi un piesaistītu Rīgai investīcijas. Departamenta vadība sola risināt kavēšanos būvniecības dokumentu izskatīšanā, kuras cēlonis esot darbinieku trūkums.

LBS valde atzinīgi novērtēja Būvindustrijas lielās balvas noslēgumu 13.oktobrī un pauda cerību, ka nākamgad apbalvojuma desmitgadi varēs svinēt ar krāšņu ceremoniju un plašu publicitāti.

Valdei ieceres par turpmāko darbu pauda LBS Izglītības sekcijas jaunievēlētais vadītājs Juris Mellēns, kurš apliecināja gatavību turpināt profesora Mārtiņa Vilnīša iesākto. Savukārt valdes priekšsēdētāja pirmā vietniece Helēna Endriksone pastāstīja par dalību Latvijas vēstniecības Īrijā organizētajā forumā.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 10 месяцев 12 дней на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик