ACO dušas telpu risinājumi Строительство

ACO dušas telpu risinājumi

Среда, 3 ноября, 2021

ACO dušas telpas risinājumi

ACO piedāvā dažādus risinājumus ūdens novadīšanai dušas telpās. Ir plašs klāsts, tā saucamo, ACO ShowerDrain dušas kanālu, starp kuriem jaunākais ir ACO ShowerDrain S+.

ACO ShowerDrain S+ izceļas ar savu inovatīvo dizainu un pilnveidotām funkcijām: Jaunais ACO ShowerDrain S+ apvieno sevī eleganci un veiktspēja vienā kanālā. Šis dušas kanāls atbilst visiem standarta flīžu formātiem, un lieliski iekļaujas vannas istabas kopējā dizianā, it īpaši, ja vēlamais dizains prasa dušas kanāla izveitošanu starp sienām pilnā garumā.

Augstas kvalitātes dušas noteces profils, un ērta  tīrīšana nodrošina ilgu kalpošanau.

Vienkārša uzstādīšana

ACO ShowerDrain S+ dušas kanāliem ir jau sagatavota montāžai hidroizolācijas membrāna (augstākā ūdens trieciena klase
saskaņā ar jauno iekštelpu hidroizolācijas standartu Vācijā, DIN 18534-3), nodrošinot drošu hidroizolācijas savienojumu. Augstuma regulēšana tiek veikta, izmantojot plastikāta skrūves, kas pēc nepieciešamības ir var tikt saīsinātas bez papildus instrumentiem. Neliela augstuma regulēšanai tiek izmantota regulēšanas skrūve līmeņošanas kājas augšupusē.

Funkcionāls dizains

Elegantais dušas kanāla profils pārsteidz ar kvalitāti. Lēzenais kritums dušas kanālam ir diskrēti veidots, un nodrošina optimālu ūdens noteci, turklāt nodrošinot ir vieglu un ētru tīrīšanu. Izbūves procesā dušas kanālu var saīsināt par 80 mm, saglabājot vienmērīga profila pāreju. Grīdas flīzēm ar augstumu līdz 10 mm, dušas profils tiek izmantots bez papildu saīsināšanas darbiem. Grīdas flīzēm ar augstumu> 10 mm tiek izmantots pagarinājums.

1. Kanāl augstums flīzēm līdz 10 mm, vai līdz 35 mm ar paaugstinošo elementu
2. 4mm elektropulēts nerūsējošā tērauda profils

Vienkārša tīrīšana

Ar "tip & flip" funkciju, režģi var pacelt un noņemt bez īpašas piepūles. Pēc matu sieta noņemšanas smaku hidroslēgu var viegli izņemot tīrīšanas nolūkos, turklāt jums ir brīva pieeja caurulei, ja aizsprostojums ir nopietnāks, kas ir būtiska priekšrocība, ko noteikti vajag ņemt vērā izvēloties dušas noteces. Pretsmakas sifons un pats dušas kanāls, ir veidots tā, lai neveidotu nekādus stūrus, kas būtu grūti aizsniedzami. Šīs īpašības priekšrocības kombinācijā ar augstu ūdens caurplūdi, nodrošina ilgstošu nevainojamu kalpošanu.

Vairāk par ACO ShowerDrain S+ instalāciju skatāties video ŠEIT




Raimonds Stumburs @aco
Uzņēmuma vadītājs
5 лет 27 дней на портале
Был онлайн 31 июля в 15:54
Строительный поисковик