Jauns posms SIA Betono mozaika pastāvēšanā Новости

Jauns posms SIA Betono mozaika pastāvēšanā

Понедельник, 18 октября, 2021

2021 gada augustā tika apvienoti UAB “Concretus group” piederošie SIA “Betono mozaika” un A/S “NordBrik” uzņēmumi, kas tagad kļuvuši par SIA “Betono mozaika”.

Uzņēmumu apvienošanas process ilga vairāk kā gadu, vadības mērķis bija vienmērīga procesu un sistēmu integrācija, abu uzņēmumu personāla apvienošana un vienmērīga tās pāreja.

Pārejas periodā apvienojām biznesa procesu vadību, jaunu sistēmu ieviešanu un personāla darbības uzlabošanu. Vienoti procesi ļaus strādāt efektīvāk un optimāli apkalpot esošos un topošos klientus. Ieviestā finanšu atskaišu sistēma un ražošanas uzlabojumi ļaus vienlaicīgi apkalpot divas ražotnes, kā arī palielināt pārdošanas apjomus.

“Abu uzņēmumu darbinieki tagad ir kļuvuši par vienu komandu, un mēs uzskatām, ka centieni saglabāt augstu iekšējo kultūru, klientu apkalpošanas un pārdošanas standartu ieviešana un procesu uzlabošana ir pastāvīgi uzdevumi, pie kuriem strādājam,” komentē Olafs Sima, SIA “Betono mozaika” pārdošanas nodaļas vadītājs.

SIA ”Betono mozaika”, kas pārvalda divas ražotnes, Latvijas tirgum piedāvā plašu produktu klāstu – dažādas formas, krāsas un faktūras. Uzņēmuma komanda sadarbībā ar Latvijas arhitektiem izstrādā jaunus produktus, piemēram, īpašas formas un krāsu izstrādājumus konkrētiem projektiem, piemēram, ColorMix Fossil - Aleksandra Čaka ielas rekonstrukcijai Rīgā.

“Izvērtējot tirgus tendences, var secināt, ka Latvijā un Lietuvā piedāvāto produktu klāsts atšķiras. Katras valsts tirgum ir sava gaume un prasības. Taču, ja nepieciešams, mēs varam elastīgi reaģēt un piedāvāt Lietuvā populārus, bet Latvijā vēl nezināmus produktus, krāsas vai faktūras. Tā ir viena no mūsu būtiskākajām priekšrocībām, ” piebilst O. Sima.

Uzņēmums optimizē un uzlabo visas klientu apkalpošanas procesa posmus, ieviešot pakalpojumu standartus. Īstenotie pārvaldības rīki nodrošinās optimālu izmaksu un ieņēmumu pārvaldību, konsekventi uzraudzīs parādu saistības pret uzņēmumu, samazinās produktu atlikumus, optimizēs ražošanu un noliktavu darbību. Pašlaik, optimizējot produktu uzglabāšanu un pārdali, uzņēmuma klientiem piedāvā iegādāties produktus ar atlaidi līdz 40%. Vairāk par šo piedāvājumu variet uzzināt uzņēmuma mājaslapā www.betonomozaika.lv.

SIA “Betono mozaika” Latvijas tirgū strādā jau kopš 2013. gada, un 2019. gadā tika iegādāta rūpnīca Rīgā. SIA “Betono mozaika” pēc veiksmīgas apvienošanās ar 2020. gadā iegādāto A/S “NordBrik” ir kļuvusi par divu rūpnīcu īpašnieci. Uzņēmuma produkcija ir pieprasīta un augstu novērtēta, jo spēj piedāvāt projektiem ekskluzīvus produktus un krāsu risinājumus.

Latvijas Būvniecības projektu konkursā “Latvijas Būvniecības Gada balva 2018” nominācijā “Rekonstrukcija” otro vietu ieņēma Siguldas kultūras centra “Devons” rekonstrukcijas projekts, kurā izmantoti SIA “Betono mozaika” ekskluzīvie dabīgās akmens faktūras izstrādājumi. “Gada labākās būves Latvijā 2020” vairākās iegūtajās nominācijās – “Ražošanas ēkas” Lidl loģistikas centrs, “Pārbūve” biroja ēka Miera ielā 25, “Publiskā jaunbūve” kultūras centrs Ulbrokas pērle – arī izmantoti SIA “Betono mozaika” produkcija.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 23 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик