Atklāta renovētā Stockmann nodaļa Delikatess Новости

Atklāta renovētā Stockmann nodaļa Delikatess

Пятница, 10 сентября, 2021

Pēc renovācijas 1.septembrī durvis vērusi universālveikala "Stockmann" nodaļa "Delikatess", kuras pārveidē ieguldīti 2,5 miljoni eiro, aģentūrai LETA pavēstīja SIA "Stockmann" mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Viņa informēja, ka renovācijā radīts jauns 2400 kvadrātmetru plašās nodaļas vizuālais tēls, kā arī ierīkota virkne nebijušu risinājumu klientu ērtībām.

"Stockmann" direktore Dace Goldmane uzsvēra, ka Rīgas "Stockmann" universālveikals ir vieta ar savu īpašo konceptu un stāstu. "Mums ir svarīgi sagādāt klientam patīkamas emocijas un ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās pieredzi atbilstoši aktuālākajām tendencēm, ko arī īstenojām šajā renovācijas projektā. Esam paplašinājuši gatavo maltīšu klāstu un atvēruši "Stockmann Cafe", kur uz vietas ir iespējams nobaudīt iegādātās delikateses. Turpinot ieviest ilgtspējīgus risinājumus, esam uzsākuši beziepakojuma piena produktu pārdošanu," stāstīja Goldmane.

Tikmēr arhitekte Liene Griezīte atzīmēja, ka "Stockmann" atrodas vēsturiskā vidē, vietā starp dzelzceļa staciju un tirgu. "Te vienmēr bijusi cilvēku plūsma. Pati vieta pieprasa ilglaicīgu pieeju, ko arī centāmies attīstīt, radot kopējo noskaņu, taču neatsakoties no funkcionalitātes. Savā ziņā mūsu koncepts ir grafisks, nepārejošs, paredzēts ilgākam laikam, ne tikai šim mirklim. Radītais "Stockmann Delikatess" nodaļas dizains noteikti nav vienas dienas modes kaprīze," komentēja Griezīte.

Savukārt arhitekts Roberts Valdmanis atzina, ka viens no izaicinājumiem bija apzināt un saprast tirdzniecības telpu, kā organizēt cilvēku plūsmu, lai klientiem iepirkšanās būtu loģiska un komfortabla. "Nācās iedziļināties telpas specifiskajās niansēs. Viens no uzdevumiem bija izslēgt jebkādu diskomfortu iepirkšanās laikā, jo "Stockmann Delikatess" nodaļas mērķis ir, lai pircējs te labi justos. Tās ir rūpes par saviem klientiem, pret ko izturējāmies ar dziļu pietāti," stāstīja Valdmanis.

Jau vēstīts, ka "Stockmann" nodaļas renovācija tika sākta šī gada maijā. Somijas "Stockmann grupa" 2400 kvadrātmetru plašās nodaļas renovācijā plānoja 2,5 miljonus eiro.

Ziņots arī, ka "Stockmann" pagājušajā gadā strādāja ar 26,459 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 34,9% mazāk nekā gadu iepriekš, un cieta 2,148 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai 2019.gadā.

Kompānija "Stockmann" reģistrēta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,775 miljoni eiro. "Stockmann" pilnībā pieder 1862.gadā dibinātajai Somijā reģistrētajai "Stockmann".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 22 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик