Rēzeknē par 2,1 miljonu eiro atjaunos sporta centru Новости

Rēzeknē par 2,1 miljonu eiro atjaunos sporta centru "Celtnieks"

Понедельник, 10 мая, 2021

Rēzeknē jūnijā tiks sākti sporta centra "Celtnieks" pārbūves darbi, kas izmaksās 2,1 miljonu eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Ēka Atbrīvošanas alejā 166a vairākus gadus netika izmantota sliktā tehniskā stāvokļa dēļ, lai arī vēsturiski ir bijis nozīmīgs sporta objekts pilsētas Ziemeļu rajona iedzīvotājiem un vairākām sporta biedrībām. Pašlaik norisinās plānošanas darbi, lai jūnijā varētu sākt objekta atjaunošanu, ko plānots pabeigt līdz 2022.gada decembrim.

Ēka tiks izmantota tikai sporta pasākumiem, līdz ar to aprīkojums un grīdas segumi izvēlēti atbilstoši katram sporta veidam.

Sporta zālē paredzēts izvietot pārvietojamus basketbola grozus un grīdā montējamu volejbola tīklu. Pie sienas tiks izvietotas zviedru sienas un alpīnisma siena. Sporta zālē atradīsies manuāli saliekamas skatītāju sēdvietas.

Sporta centrā tiks ierīkota arī pirmās kategorijas šautuve, kur varēs izmantot pneimatiskos šaujamieročus, aerobikas zāle, deju zāle un cīņu zāle.

Kopējās projekta izmaksas plānotas 2,1 miljona eiro apmērā, no kurām 1,3 miljonus eiro plānots segt no programmas, kurā valsts finansē augstas gatavības pašvaldību investīciju projektus. Būvdarbus veiks SIA "Arčers".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик