Pēc Lieldienām Rīgā uz remontdarbu laiku slēgs atsevišķas braukšanas joslas Brīvības gatvē Новости

Pēc Lieldienām Rīgā uz remontdarbu laiku slēgs atsevišķas braukšanas joslas Brīvības gatvē

Четверг, 1 апреля, 2021

No otrdienas, 6.aprīļa, līdz 20.maijam ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbu dēļ trīs Brīvības gatves posmos tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Lelde Rudzika.

Transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota Brīvības gatvē virzienā no centra pie pagrieziena uz Berģiem. Tāpat ierobežojumi tiks ieviesti Brīvības gatvē virzienā uz centru pie Jaunciema gatves savienojuma ar Brīvības gatvi un 140 metru posmā aiz autobusa pieturvietas "Brīvdabas muzejs".

6.aprīlī un 7.aprīlī transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota Brīvības gatvē virzienā no centra pie pagrieziena uz Berģiem, slēdzot kreiso brauktuves joslu abos braukšanas virzienos. 

No 8.aprīļa līdz 20.maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē virzienā uz centru pie Jaunciema gatves savienojuma ar Brīvības gatvi. 

No 12.aprīļa līdz 20.maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē virzienā uz centru, 140 metrus garā posmā aiz autobusa pieturvietas "Brīvdabas muzejs".

Ja darbi tiks pabeigti ātrāk, transportlīdzekļu satiksme norādītajos Brīvības gatves posmos var tikt atjaunota pirms minētā laika.

Autovadītāji aicināti būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик