Ekspluatācijā nodota Bonava Latvija projekta Krasta kvartāls otrā ēka Новости

Ekspluatācijā nodota Bonava Latvija projekta Krasta kvartāls otrā ēka

Вторник, 23 февраля, 2021

Ekspluatācijā nodota nekustamo īpašumu attīstītāja "Bonava Latvija" projekta "Krasta kvartāls" otrā ēka, aģentūru LETA informēja attīstītāja pārstāvji.

Ēka atrodas Rīgā Krasta ielas apkaimē - Maskavas ielā 190, un tajā ir 96 dzīvokļi.

"Krasta kvartāla" otrajā mājā ir viena, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 31 līdz 69 kvadrātmetriem. Katram dzīvoklim ir balkons un individuāla noliktavas telpa mājas pagrabstāvā mantu glabāšanai. Slēgtā teritorija ar autostāvvietām un velonovietnēm tiks apzaļumota un labiekārtota ar atpūtas zonu - lapenītēm, bērnu rotaļu laukumiem un soliņiem.

"Krasta kvartālu" starp Kojusalas, Maskavas, Grēdu ielu un Krīdenera dambi veidos seši deviņu stāvu daudzdzīvokļu nami, kuros būs 500 dzīvokļu. Kopumā "Bonava Latvija" plānotās investīcijas "Krasta kvartāla" attīstīšanā ir 40 miljoni eiro.

"Bonava Latvija" īsteno ekonomiskā segmenta un biznesa klases mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā, attīstot projektus tādos Rīgas mikrorajonos kā Purvciems, Teika, Ķengarags, Šampēteris, Rīgas klusais centrs un Krasta ielas rajons.

"Bonava Latvija" mātesuzņēmums "Bonava" ir pārstāvēts Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Vācijā, Krievijā, Igaunijā un Latvijā, 2020.gadā sasniedzot pārdošanas rezultātus 17 miljardu Zviedrijas kronu (1,69 miljardu eiro) apmērā. "Bonava" akcijas kotē "Nasdaq" biržā Stokholmā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 23 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик