LBS valde apspriež tiešsaistes kongresa norisi Новости

LBS valde apspriež tiešsaistes kongresa norisi

Понедельник, 22 февраля, 2021

Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valde 16.februāra sēdē apsprieda 26.janvārī tiešsaistē rīkotā ārkārtas kongresa norisi un apstiprināja 26.martā plānotā kārtējā kongresa darba kārtību.

Vērtējot ārkārtas kongresa norisi, LBS valdes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Raimonds Eizenšmits secināja, ka turpmāk biedrības sanāksmēs tiešsaistē precīzāk jāorganizē balsu skaitīšana balsošanā. Kopumā atsauksmes par ārkārtas kongresu ir pozitīvas, viss noticis raiti un dod pamatu sekmīgai tiešsaistes forumu rīkošanai arī turpmāk.

LBS valde apstiprināja biedrības 2020.gada budžeta izpildi, 2021.gada darba un finanšu plānu. Valde apsprieda un akceptēja kārtējā kongresa darba kārtību un lēmumprojektus.

LBS uzņemti divi jauni biedri. No biedrības ar valdes lēmumu izslēgta virkne dalībnieku, kuri divus gadus nebija maksājuši biedra naudu un pēc saziņas ar biroja pārstāvjiem nebija apstiprinājuši vēlmi turpināt darbību LBS. Valde apstiprināja kandidātus kongresā ievēlamajām LBS komisijām, kam LBS biedrus aicina pieteikt arī citus pretendentus.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 11 месяцев 9 дней на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик