LBS ārkārtas kongresā tiešsaistē balso par statūtu labojumiem Новости

LBS ārkārtas kongresā tiešsaistē balso par statūtu labojumiem

Среда, 27 января, 2021

Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) ārkārtas kongress otrdien, 26.janvārī, norit tiešraidē. Biedri ar Zoom platformas starpniecību balsos par statūtu grozījumiem.

LBS valde rosina ārkārtas kongresā pieņemt izmaiņas LBS statūtos, lai turpmāk vajadzības gadījumā ļautu organizēt kongresus un balsot ne tikai klātienē, bet arī attālināti. Patlaban tas vajadzīgs Covid-19 pandēmijas ierobežojumu dēļ, bet nākotnē tam var rasties citi iemesli.

Precizēti daži aspekti LBS biedru uzņemšanā un izslēgšanā, biedru dalība un pārstāvja pilnvarošana kongresā, kā arī pārstāvju izvirzīšana LBS valdē. Ja kongress notiek attālināti, ir paredzēta balsošana arī pa pastu un elektroniski.

Precizēta valdes priekšsēdētāja un valdes kompetence un atbildība, vienkāršota teritoriālo kopu veidošana un darbība, precizēts biedru naudas nomaksas termiņš.

Lai sarīkotu kongresu tiešsaistē, LBS biroja darbinieki iepriekš nosūtīja e-pasta paziņojumus par reģistrāciju katram biedram un pēc atbildes pieteikumiem piešķīra katram dalībniekam piekļuves datus tiešsaistei.

LBS valde

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 11 месяцев 13 дней на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик